Απίστευτα ποσά στο διαζύγιο Σαουδάραβα επιχειρηματία και πρώην τοπ μόντελ

Η πρόταση του Σαουδάραβα Walid Juffali προς την πρώην πλέον σύζυγό του Christina Estrada, προκειμένου να βγει το διαζύγιό τους, κυμαινόταν στα 45 εκατομμύρια ευρώ.
Εκείνη ωστόσο τη βρήκε ανεπαρκή, την απέρριψε και ζήτησε πάνω από… 236 εκατομμύρια ευρώ!
Όπως εξήγησε στο δικαστήριο η Estrada, πρώην μοντέλο, χρειάζεται περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ για κατοικία και 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο για τα ρούχα της-
δηλαδή περίπου 48.000 ευρώ για γούνες, 130.000 ευρώ για ρούχα επώνυμων σχεδιαστών και 25.000 ευρώ για παπούτσια κάθε χρόνο.
Η Estrada έβαλε στο δικαστήριο τα κλάματα εξηγώντας για ποιο λόγο είναι αυτές οι απαιτήσεις της: «Είμαι η Christina Estrada. Ήμουν τοπ μόντελ, δούλεψα σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη ζωή έχω ζήσει και σε αυτήν έχω συνηθίσει».
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και όταν ανέφερε ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από την έφηβη κόρη της, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, της είπε πως θα την κάνει «ένα φτωχό κορίτσι».
afvsvac3
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σαουδάραβα, οι προσωπικές του καταθέσεις ήταν μόνο 26,5 εκατ. ευρώ ενώ συμμετείχε και σε τραστ που μπορεί να αποτιμηθεί στα 115 εκατ. ευρώ οπότε για να πάρει 236 εκατ. ευρώ η Estrada, ο Juffali θα έπρεπε να πάρει λεφτά από αυτά που προορίζονται για τις κόρες του.
Η γυναίκα είπε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τη κόρη της ενώ εκείνη επισκεπτόταν τον πατέρα της σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, όπου κάνει θεραπεία καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο. Εκείνος της είχε πει πως του έχει μείνει «μόνο ένα εκατομμύριο» (λίρες) και πως θα της αγόραζε ένα μεγάλο σπίτι στο Λονδίνο αλλά επειδή η μητέρα της θέλει λεφτά θα πρέπει τώρα να περιοριστεί σε ένα μικρό σπίτι.
Σχετικά με το θέμα της κατοικίας το πρώην τοπ μόντελ εξήγησε πως δεν μπορούσε να ζήσει στην έπαυλή τους στην περιοχή Belgravia επειδή θα έπρεπε να ζει στον ίδιο όροφο με το προσωπικό της ενώ άλλο ακίνητο στο Chelsea αποκλείστηκε επίσης επειδή τα υπνοδωμάτια χαρακτηρίστηκαν «αστεία». Σε ερωτήσεις του δικηγόρου του πρώην συζύγου της η Estrada τόνισε πως οι κατοικίες αυτές είναι κάτω από τα στάνταρντ με τα οποία έχει συνηθίσει να ζει.
afvsvac4
Μεταξύ των λοιπών αιτημάτων της η γυναίκα ζητά:
-600.000 ευρώ για πέντε αυτοκίνητα που ο πρώην σύζυγός της της είχε αγοράσει, τρία στο Λονδίνο και δύο στο Μπέβερλι Χιλς
- 70.000 ευρώ για δύο «καλές» τσάντες
-28.000 ευρώ για έξι καθημερινές τσάντες και
-42.000 ευρώ για δέκα τσαντάκια clutch
-4.800  ευρώ για 15 ζευγάρια γυαλιά ηλίου
- δύο σετ εξοπλισμό σκι
-54 ζευγάρια παπούτσια το χρόνο, από τα οποία μόνο τα επτά κοστίζουν 25.000 ευρώ
-31.000 ευρώ για το κινητό της.
Η ίδια υποστήριξε πως ζήτησε διαζύγιο για να «υψώσει το ανάστημά της» για τις γυναίκες και επέμεινε πως παρότι ο τρόπος ζωής της μπορεί να θεωρείται υπερβολικός, ήταν μια «δύσκολη ζωή γεμάτη ευθύνες».
Η Estrada ξεκίνησε τις διαδικασίες του διαζυγίου στη Βρετανία το 2013 επικαλούμενη μοιχεία. Στη συνέχεια ο πρώην άνδρας της τη χώρισε το 2014 στη Σαουδική Αραβία.
Και η μάχη συνεχίζεται…
afvsvac2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...