Mad VMA 2016: Μάγεψε τους πάντες η Imany με τη φωνή της!

Ένας από τα highlights στην 13η απονομή των MAD Video Music Awards που έγιναν χθες στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο με σύνθημα «My music... My story!» ήταν η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας Imany.

Η Imany που ήρθε στη χώρα μας με αφορμή την προγραμματισμένη της συναυλία  το βράδυ σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής, εμφανίστηκε σε διάφορες εκπομπές, στην «Ελένη» και στο X Factor, ενώ βρέθηκε και στα μουσικά βραβεία του MAD.


Η Γαλλίδα pop-soul τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε ζωντανά μερικές από τις επιτυχίες της, ανατριχιάζοντας όσους ήταν εκεί με την μαγευτική φωνή της.

Το govastileto.gr ήταν εκεί...Δείτε το βίντεο

..

Η εγχώρια σόουμπιζ έβαλε τα καλά της και πήγε στα MAD VMA 2016 - Δείτε όλες τις εμφανίσεις

 Το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο η 13η απονομή των MAD Video Music Awards με σύνθημα «My music... My story!».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα μουσικά βραβεία MAD παρέλασε όλη η εγχώρια σόουμπιζ. Από τις πιο σέξι εμφανίσεις ήταν αυτές της Ελένης Φουρέιρα και της Κατερίνας Στικούδη, ενώ έπειτα από απουσία επτά ετών το παρών στον μουσικό θεσμό έδωσε η Άννα Βίσση.


Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε χθες την Αττική δεν απέτρεψε τους επωνύμους από το να παραβρεθούν στο λαμπερό event. Μεταξύ άλλων εκεί ήταν οι: Δέσποινα Βανδή, Κωνσταντίνος Αργυρός, Κατερίνα Καινούργιου, Ράνια Θρασκιά, Βαλάντης, Έλενα Ασημακοπούλου-Bruno Cirillo, Kings, Κατερίνα Τσάβαλου-Ματθίλδη Μαγγίρα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νίνο, Έλενα Παπαρίζου-Ανδρέας Καψάλης, Ηλίας Ψινάκης, Courtney Parker-Χρήστος Μάστορας, Λευτέρης Ελευθερίου-Βασιλική Τρουφάκου, Demy, Αθηνά Οικονομάκου κι άλλοι.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα!






















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...