Vladimir Putin je ove nedelje izvojevao dve važne pobede. Jednu u Evropi drugu u Americi.

 Κεντρικός στόχος του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ευρώπη δεν είναι να καταλάβει το Κίεβο, το Ντονμπάς ή οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ουκρανίας. Στόχος του είναι να αποδυναμώσει τον Οργανισμό της Συμφωνίας του Βορείου Ατλαντικού, ο οποίος προστατεύει το μεγαλύτερο μέρος της ηπείρου από αυτόν. Και σε αυτή τη μακροχρόνια εκστρατεία, ο Πούτιν κατέγραψε δύο σημαντικές νίκες αυτή την εβδομάδα. Αυτό αναφέρει σε λεπτομερή ανάλυση του το portal Thebulwark, το οποίο τονίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει πετύχει αυτές τις δύο σημαντικές νίκες σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

"Μία νίκη ήταν στη Γαλλία, όπου η Μαρίν Λεπέν, υποστηρικτής του Πούτιν, κατέληξε κοντά στον Εμανουέλ Μακρόν στις γαλλικές προεδρικές εκλογές της Κυριακής. Η Λεπέν σχεδόν ισοφάρισε με τον Μακρόν στις κάλπες για τον δεύτερο γύρο στις 24 Απριλίου. Είπε ότι θα "Αν κερδίσει, αποσύρετε τη Γαλλία από τη δομή διοίκησης του ΝΑΤΟ. Η δεύτερη νίκη ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου 63 Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων καταψήφισαν ένα ψήφισμα υπέρ του ΝΑΤΟ", γράφει ο Thebulwark.

Σύμφωνα με αυτή την πύλη, η ψηφοφορία στη Βουλή, που διεξήχθη στις 5 Απριλίου, αποτελεί προειδοποιητικό σημάδι. Δηλώνουν ότι μπορεί ο Πούτιν να χάνει έδαφος στην Ουκρανία, αλλά κερδίζει όλο και περισσότερα στο αμερικανικό Κογκρέσο. Η πύλη αναφέρει ότι πριν από πέντε χρόνια, 22 Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων καταψήφισαν τον υπέρ του ΝΑΤΟ νόμο και ότι τώρα αυτός ο αριθμός έχει σχεδόν τριπλασιαστεί. Μιλώντας για την «πτέρυγα του Πούτιν» της Βουλής των Αντιπροσώπων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, η πύλη Thebulwark τονίζει ιδιαίτερα τη Μάντισον Κότορνα και τη Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, τους οποίους αποκαλεί χλευαστικά «χρήσιμους ηλίθιους» και τους οποίους ισχυρίζεται ότι προφέρουν ανοιχτά ρωσική προπαγάνδα. δεν πρέπει να ανησυχείτε για τα σύνορα των άλλων μέχρι να «ασφαλίσουμε» τα δικά μας. Μαζί, ο συνασπισμός έχει περισσότερους από 20 βουλευτές. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αλλά όταν τους συνδυάζεις με τους σκεπτικιστές του ΝΑΤΟ που καταψήφισαν το ψήφισμα της περασμένης εβδομάδας - άλλους 40 Ρεπουμπλικάνους στη Βουλή των Αντιπροσώπων που δεν εμπιστεύονται τις συμμαχίες και βλέπουν τους Ευρωπαίους ως Αμερικανούς αντιπάλους ή αντιπάλους - το πρόβλημα γίνεται πολύ μεγαλύτερο», είπε ο Thebulwark.

πηγη αθρου--More

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...