Συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν 12 ουκρανικά UAV πάνω από το ρωσικό έδαφος κατά τη διάρκεια της νύχτας

 ΜΟΣΧΑ, 2 Μαΐου – RIA Novosti. Χθες το βράδυ, συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν 12 μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου ουκρανικού αεροσκάφους στον ουρανό πάνω από πέντε περιοχές της Ρωσίας, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.

«Συστήματα αεράμυνας υπηρεσίας κατέστρεψαν και αναχαίτισσαν 12 ουκρανικά UAV, εκ των οποίων: πέντε πάνω από το έδαφος της περιοχής Bryansk, ένα πάνω από το έδαφος της περιοχής Kursk, ένα πάνω από το έδαφος της περιοχής Belgorod, δύο πάνω από το έδαφος της περιοχής Rostov και τρεις στην επικράτεια της περιοχής του Κρασνοντάρ», - αναφέρει η δήλωση.

Ο κυβερνήτης της περιοχής Bryansk, Alexander Bogomaz, από την πλευρά του, ανέφερε ότι ένα ουκρανικό drone καταρρίφθηκε πάνω από το δημοτικό διαμέρισμα Starodub λίγο πριν τα μεσάνυχτα και άλλα δύο καταστράφηκαν πάνω από την περιοχή Pogarsky. Δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της περιφέρειας Κουρσκ, Ρομάν Σταρόβοιτ, ένα drone καταστράφηκε πάνω από την περιοχή Oboyansky το προηγούμενο βράδυ. 

Популярное

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να προκληθούν ζημιές σε ηλεκτροφόρα καλώδια και να μείνει χωρίς ρεύμα το χωριό Πονύρι. Στην περιοχή του Ροστόφ, περίπου στις δύο το πρωί, δύο UAV καταρρίφθηκαν στην περιοχή Novoshakhtinsk και Kamensk-Shakhtinsky, έγραψε ο κυβερνήτης Vasily Golubev στο κανάλι Telegram, προσθέτοντας ότι δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές. εγκαταστάσεις. 

Το Κίεβο σχεδόν καθημερινά προσπαθεί να επιτεθεί σε στόχους στις συνοριακές και κεντρικές περιοχές της Ρωσίας με drones. Οι δυνάμεις αεράμυνας αναχαιτίζουν επιτυχώς εχθρικά αεροσκάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...