Προκλητικός Μητσοτάκης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολιτική με fake news – Εγώ το απόφευγα»

 Προκλητικός εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην προεκλογική του ομιλία στην Εύβοια, καθώς την στιγμή που κατηγορούσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τοξικότητα, ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε πολιτική με fake news. Εγώ το απόφευγα».

Ο πρωθυπουργός της χώρας ξεχνάει ότι, όντας στην αξιωματική αντιπολίτευση, ακολούθησε μία τακτική γεμάτη παραλογισμό και εθνικιστική εξαλλοσύνη, λέγοντας μάλιστα φράσεις, που προκάλεσαν σφοδρότατες αντιδράσεις.


Ποιος θα ξεχάσει, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον Δεκέμβριο (11/12/2018), κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι αντάλλαξε το Σκοπιανό με τις μειώσεις των συντάξεων. Όλα αυτά τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία για ψηφοθηρικούς λόγους, συστρατεύτηκε στις πορείες με τους «μακεδονομάχους» και τις εθνικιστικές δυνάμεις.

«Να συμμορφωθεί η Βόρεια Μακεδονία»

Σε ότι αφορά τις τωρινές εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η ΝΔ δεν είχε ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά είχαμε πει ότι άπαξ και ψηφιστεί θα πρέπει να την εφαρμόσουμε. Αν πιστεύουν ότι κάποιοι μπορούν να την αμφισβητήσουν θα γνωρίζουν δύο πράγματα: Ο δρόμος προς την Ευρώπη θα μείνει κλειστός και τα μνημόνια δεν θα κυρωθούν μέχρι να υπάρχει απόλυτη συμμόρφωση με ό,τι προβλέπει η Συμφωνία»

«Σας ζητώ μήνυμα σταθερότητας»

Ο πρωθυπουργός έθεσε για άλλη μία φορά το ζήτημα της σταθερότητας, ως το σοβαρότερο επίδικο των ευρωεκλογών, σημειώνοντας ότι «δεν θέλω να δώσω σε κανέναν το βράδυ των ευρωεκλογών να αμφισβητήσει την πολιτική νομιμοποίηση της ΝΔ. Σας ζητώ να στείλετε μήνυμα συνέχειας σταθερότητας συνέπειας και συνέχειας της πολιτικής της ΝΔ. Όσο για τις εθνικές εκλογές θα κάνουν λίγο υπομονή, θα γίνουν το 2027 όπως σας έλεγα και το 2019 ότι εκλογές θα γίνουν το 2023».

«Κάποιοι προσπάθησαν να εργαλειοποιήσουν την πίστη»

Σε ότι αφορά τα κόμματα εκ δεξιών της ΝΔ και τις αντιπαραθέσεις σχετικά με την πίστη και την εκκλησία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημείωσε ότι «δεν παίζει κανείς με την ορθοδοξία, δεν παίζει κανείς με την πίστη, να γυρίσετε την πλάτη σε όσους προσπαθούν με τον άθλιο τρόπο να αξιοποιήσουν τα πιστεύω της ελληνικής κοινωνίας».

Διαβάστε επίσης:

Μεταναστευτικό: Η Ελλάδα και άλλες 14 χώρες της ΕΕ ζητούν συμφωνία α λα Ρουάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...