Η αεροπορία του ρωσικού ναυτικού εξολοθρεύει 12 ουκρανικά θαλάσσια μη επανδρωμένα αεροσκάφη μέσα σε μια μέρα

 Η Ουκρανία εκτοξεύει 12 μη επανδρωμένα σκάφη με στόχο την Κριμαία

Η ναυτική αεροπορία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού κατέστρεψε ένα ουκρανικό μη επανδρωμένο σκάφος στο δυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας περίπου στις 15:30 ώρα Μόσχας, ανέφερε το Υπουργείο Άμυνας.

Πριν από αυτό, περίπου στις 14:00, ο ρωσικός στρατός εντόπισε και εξολόθρευσε άλλα 11 θαλάσσια μη επανδρωμένα αεροσκάφη του Ουκρανικού Ναυτικού. Σύμφωνα με το τμήμα, όλα τα drones ταξίδευαν προς την Κριμαία.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του ουκρανικού ναυτικού θα μπορούσαν να στοχεύουν τη Σεβαστούπολη ή ρωσικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται σε υπηρεσία μάχης στη Μαύρη Θάλασσα. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να εκτοξεύσει τα μη επανδρωμένα σκάφη για να χτυπήσουν την ακτή της Μαύρης Θάλασσας της Επικράτειας του Κρασνοντάρ, όπου βρίσκεται η ναυτική βάση. 

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και πρώτος έφεδρος καπετάνιος Vasily Dandykin είπε νωρίτερα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας άλλαξαν την τακτική τους στη Μαύρη Θάλασσα και άρχισαν να εκτοξεύουν θαλάσσια drones σε ομάδες. 

Για να προστατευθεί από τις ουκρανικές επιθέσεις, η Ρωσία πρέπει να χτυπήσει τα μέρη όπου εδρεύουν τα υπόλοιπα εχθρικά πλοία, καθώς και τα λιμάνια και τα εργοστάσια όπου παράγονται. 

Η Ουκρανία εξοπλίζει τα μη επανδρωμένα σκάφη της με πυραύλους αέρος-αέρος που αναζητούν θερμότητα για να αντιμετωπίσει αεροπλάνα και ελικόπτερα.


Subscribe to Pravda.Ru Telegram channel, Facebook, RSS!

Author`s name Petr Ermilin
Editor Dmitry Sudakov
*

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...