Chevrolet Code 130R Concept η φίρμα παρουσίασε στο Ντιτρόιτ και το Chevrolet Tru 140S Concept.

Η General Motors έχει μόλις παρουσίασε την Tru 140S Concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ 2012
Άκρως ενδιαφέρον αναμένεται το μέλλον της Chevrolet. Μαζί με το Chevrolet Code 130R Concept η φίρμα παρουσίασε στο Ντιτρόιτ και το Chevrolet Tru 140S Concept..


Αν το πρώτο αποτελούσε ένα πισωκίνητο coupe το Chevrolet Tru 140S Concept είναι ένα αυτοκίνητο με εμφάνιση supersport. Κάλλιστα με τέτοια σχεδίαση θα μπορούσε να έχει τον κινητήρα στο κέντρο και την κίνηση στον πίσω άξονα. Όμως το μοτέρ των 1.4lt με τους 150ps και τα 20.4kg.m βρίσκεται μπροστά ενώ και η κίνηση μεταδίδεται στο εμπρόσθιο άξονα μέσω αυτόματου ή μηχανικού εξατάχυτου κιβωτίου.
Από πλευράς εμφάνισης πάντως το Chevrolet Tru 140S Concept είναι άκρως ενδιαφέρον. Η μεγάλη μάσκα της φίρμας δηλώνει “παρόν” ενώ οι ακμές, τα νεύρα που διατρέχουν το αμάξωμα, οι ζάντες αλουμινίου των 21 ιντσών αλλά και το πίσω μέρος με τη διπλή εξάτμιση στο κέντρο συνθέτουν μια εικόνα προκλητική και σπορ χωρίς ωστόσο να είναι υπερβολική.
 Οι διαστάσεις του Chevrolet Tru 140S Concept κυμαίνονται στα 4507mm για το μήκος, στα 1878mm για το πλάτος και στα 1360mm για το ύψος με το μεταξόνιο να είναι μεγάλο για τα δεδομένα του αυτοκινήτου με 2743mm, υποσχόμενο καλή σταθερότητα στο δρόμο.
 Το σίγουρο είναι ότι όπως έπραξε και με το Spark (το concept ονομάζονταν Beat) έτσι και με τα δύο της concept η Chevrolet θέλει να δει αντιδράσεις και να εξετάσει το ενδεχόμενο να βγάλει κάποιο ή ακόμα και τα δύο στην παραγωγή.


Eπιμέλεια.planet stras

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...