Το ανανεωμένο Toyota Land Cruiser

Επίσημα στοιχεία και φωτογραφίες για το ανασχεδιασμένο Land Cruiser αμερικάνικων προδιαγραφών έδωσαν στη δημοσιότητα οι άνθρωποι της Toyota. To μεγάλο SUV της ιαπωνικής εταιρίας απέκτησε νέο εμπρός προφυλακτήρα, καινούρια γρίλια..
διαφορετικά φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας LED, καθρέφτες νέας σχεδίασης, χρωμιομένες λεπτομέρειες και καινούριες ζάντες 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, γυαλιστερές ξύλινες επενδύσεις και μεταλλικές λεπτομέρειες. Το ανανεωμένο Land Cruiser απέκτησε επίσης κι αρκετά νέα στοιχεία βασικού εξοπλισμού, όπως σύστημα ψυχαγωγίας με πίσω οθόνες και 14 ηχεία, σύστημα πλοήγησης με σκληρό δίσκο κ.ά.


Κάτω από το καπό υπάρχει ένας θηριώδης κινητήρας 5,7 lt με ισχύ 386 PS. Οι εκτός δρόμου ικανότητες του Land Cruiser παρουσιάζονται βελτιωμένες, καθώς οι Ιάπωνες τοποθέτησαν ένα νέο σύστημα που μεταβάλλει την κατανομή της ροπής «διαβάζοντας» την πρόσφυση του δρόμου.

Για τις πολύ δύσκολες καταστάσεις υπάρχει το 5τάχυτο σύστημα Crawl, το οποίο εμπλέκεται όταν ο οδηγός επιλέξεις τις «κοντές» σχέσεις μετάδοσης κι αναλαμβάνει τον έλεγχο της ταχύτητας και της παραγόμενης ισχύος.




ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...