Τα νέα Ford Fusion αναμένεται να προσφέρουν την καλύτερη οικονομία καυσίμου για τους καταναλωτές

Τα νέα Fusion αναμένεται να προσφέρουν την καλύτερη   οικονομία καυσίμου σε ολόκληρη την επιλογή των πελατών της βενζίνης, τα υβριδικά και plug-in υβριδικών επιμέρους..
τμήματα, μετά από με τη δέσμευση της Ford να είναι η κατανάλωση καυσίμου ηγέτης - ή μεταξύ των ηγετών - με κάθε νέο μοντέλο εισήγαγε στην αγορά.
Ford Fusion, φέρνει την ευρύτερη επιλογή των αποδοτικών κινητήρων στη μεσαία κατηγορία αυτοκινήτων. Προσφέρει υβριδικά και plug-in υβριδικών εναλλακτικές λύσεις, ένα ζευγάρι EcoBoost ™ τετρακύλινδροι κινητήρες, ενός ατμοσφαιρικού τετρακύλινδρο κινητήρα, ένα αυτόματο σύστημα να σταματήσει να αρχίσει να σβήσει τον κινητήρα στο ρελαντί σε στάση, κίνηση στους μπροστινούς τροχούς και σε όλους τους τροχούς εφαρμογές δίσκο, και τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ, αυτόματη και χειροκίνητη μετατόπιση εξατάχυτα κιβώτια.
Ο 1.6-λίτρων EcoBoost αναμένεται να προσφέρουν την καλύτερη στην κατηγορία τους τετρακύλινδρο μη υβριδικά αποδοτικότητα των καυσίμων από 26 mpg στην πόλη και 37 mpg στον αυτοκινητόδρομο. Ο 2.0-λίτρων EcoBoost - σε συνδυασμό με ένα κουπί-μετατοπίστηκε εξατάχυτο SelectShift ™ Αυτόματη μετάδοση, διατίθενται ζάντες 19-ιντσών και ελαστικά, και τετρακίνηση με τη δυνατότητα να στείλει επιπλέον ροπή προς τα πίσω - είναι η επιλογή της απόδοσης Fusion .
Το Fusion Hybrid - 2010 North American Car of the Year - συνεχίζει να καινοτομεί και να εξελίσσεται με όλα τα νέα-μπαταρίες ιόντων λιθίου που εξοικονομούν βάρος και να παράγουν περισσότερη ενέργεια από ό, τι τα προηγούμενα νικελίου-υδριδίου μετάλλου μπαταρίες, ενώ αύξηση της μέγιστης ταχύτητας με ηλεκτρική ενέργεια μόνο από 47 μίλια/ώρα έως 62 mph.
Ford Fusion Hybrid διαθέτει επίσης ένα ολοκαίνουργιο 2.0-λίτρων Atkinson κύκλου τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, συρρικνώθηκε σημαντικά από τον προηγούμενο 2.5-λίτρων, διατηρώντας παράλληλα τα πρότυπα επιδόσεων. Αυτή η καινοτόμος κινητήρας αναμένεται να προσφέρουν την καλύτερη στην κατηγορία του οικονομία καυσίμου των 47 mpg στην οδήγηση στην πόλη και 44 mpg στον αυτοκινητόδρομο.

Eπιμέλεια planet stars

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...