Στα δύο θα... χωριστεί η Μαδρίτη, καθώς Ρεάλ και Ατλέτικο θα διεκδικήσουν το Copa del Ray!

Μαδριλένικο ντέρμπι θα παρακολουθήσουν οι Ισπανοί στον τελικό του Copa del Ray, καθώς μετά τη Ρεάλ και η Ατλέτικο έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό (18 Μαΐου), αποκλείοντας τη Σεβίλλη (2-1 το πρώτο ματς, 2-2 η ρεβάνς).

Δεν ήταν απλό. Το έκανε απλό…


Έχοντας ως προίκα το υπέρ της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι στο «Βιθέντε Καλντερόν», η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε και το προβάδισμα πρόκρισης. Και δεν έμεινε εκεί. Με το «καλησπέρα» στο 6ο λεπτό ο Ντιέγκο Κόστα «πάγωσε» το «Σάντσεθ Πιθχουάν» πετυχαίνοντας το 1-0 και στο 29’ ο Φαλκάο διεύρυνε στο 2-0 το προβάδισμα της ομάδας του, δίνοντάς της ουσιαστικά το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Χεσούς Νάβας στο 39’ και πάλι όμως χρειάζονταν άλλα τρία τέρματα για το… θαύμα. Που δεν ήρθε ποτέ. Η νευρικότητα άρχισε να κυριεύει τους παίκτες του Ουνάι Έμερι, με τον Μεντέλ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77’, και φεύγοντας για τα αποδυτήρια να παίρνει… αμπάριζα ό,τι βρέθηκε στο διάβα του. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Ράκιτιτς για το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις, αλλά και να τελειώσουν το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Κοντόγκμπια. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Σεβίλλη (Ουνάι Έμερι): Μπέτο, Κόκε, Φάσιο, Μποτία (70' Σισίνιο), Αλμπέρτο Μορένο, Μεντέλ, Κοντογκμπιά, Ράκιτιτς, Χεσούς Νάβας, Ρέγιες (46' Μανού ντελ Μοράλ), Νεγκρέδο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Κάτα Ντίας, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο Μέντες (24' Μάριο Σουάρεθ), Γκάμπι, Ραούλ Γκαρθία (73' Κόκε), Αρντά Τουράν (64' Κριστιάν Ροντρίγκες), Ντιέγκο Κόστα, Φαλκάο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


szólj hozzá: Sevilla 2-2 Atletico Madrid ,CoupeRoi Shoootv

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...