Μετά την «καταιγίδα», κοιτάει ντέρμπι

Το παιχνίδι είναι «ζωής ή θανάτου» για την Ένωση, η οποία θέλει να τελειώνει το συντομότερο με την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα και να μην μπλέξει σε περιπέτειες λίγο πριν από την λήξη της σεζόν.


Η νίκη στο κυριακάτικο ματς με τους «πράσινους» αποτελεί μονόδρομο για τους παίκτες του Λίνεν, ο οποίος δεν υπολογίζει τον τραυματία Βλάχο και τον τιμωρημένο Φούντα.

Εν τω μεταξύ, το χθεσινό πρόγραμμα δεν ακολούθησε ο Τουμάγκας που βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για θεραπεία. Ωστόσο, δύσκολα θα χάσει το ντέρμπι που ακολουθεί.

Επίσης, ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Αρκούδα, αφού βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης του ΕΣΚΑΝ για την ουσία που ανιχνεύτηκε στον έλεγχο που του έγινε.

Όλα δείχνουν ότι ο Λίνεν θα παρατάξει με σύστημα 4-4-2 την ΑΕΚ κόντρα στο «τριφύλλι». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κωσταντόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσουκαλά, Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή και Τσουμπάγκα (αν και χθες στην προπόνηση ήταν ο Παπαδημητρίου).

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Φέτσης μαζί με τον Μητρόπουλο, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Κορδέρο και ο Γκερέιρο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα ο Πετρόπουλος με τον Κατίδη.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...