ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ Απίστευτο: Ο Ταρίμπο Γουέστ ήταν 40 και δήλωνε 28!!!

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη ενός πρώην προέδρου της Παρτιζάν πως ο Ταρίμπο Γουέστ είναι 12 χρόνια μεγαλύτερος από ότι ισχυριζόταν!

Ο πρώην διεθνής Νιγηριανός αμυντικός έκανε σπουδαία καριέρα στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες των Ιντερ και Μίλαν, πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2007 σε ηλικία 34 ετών. Ηταν όμως όντως 34 ή μήπως 46;


Ο πρώην πρόεδρος της Παρτιζάν, Ζάρκο Ζέτσεβιτς δήλωσε πως ο Γουέστ είναι 12 χρόνια μεγαλύτερος από όσο ισχυρίζεται, κάτι που αν όντως ισχύει σημαίνει πως τώρα έχει ξεπεράσει τα 50 χρόνια!

Ο Νιγηριανός μπακ που ήταν διάσημος για το δυνατό του αριστερό πόδι αλλά και τα εκκεντρικά κουρέματα, πήγε στην Παρτιζάν το 2002 και δύο χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή σε ομάδα του Κατάρ. Στην συνέχεια έκανε τέσσερις εμφανίσεις στην Πλίμουθ την σεζόν 2005/06 πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ιρανική Παϊκάν Τεχεράνης.

«Ηρθε στην ομάδα μας, όταν έλεγε πως είναι 28 ετών. Μετά από καιρό μάθαμε πως στην πραγματικότητα ήταν 40 αλλά μιας και έπαιζε πολύ καλά, δεν μετανιώσαμε που τον είχαμε στην Παρτιζάν», δήλωσε ο Ζέτσεβιτς.

Ο Σέρβος παράγοντας πρόσθεσε πως η Παρτιζάν πληροφορήθηκε για την απάτη στην ηλικία του Γουέστ όταν προσπάθησε να τον πουλήσει στην κροατική Ριέκα: «Πήγε για ιατρικές εξετάσεις και οι γιατροί της Ριέκα επέμεναν πως είναι μεγαλύτερος εξαιτίας του καταπονημένου του γονάτου. Τότε, ήταν 44 ετών αλλά είπε στους γιατρούς πως είναι 32».

Ωστόσο ο Γουέστ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Ζέτσεβιτς: «Δεν είναι ούτε ο πατέρας μου, ούτε αδερφός μού, ούτε καν συγγενής. Οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να τον ρωτήσουν πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα. Υπάρχει το δελτίο μου στην επαγγελματική Λίγκα με την Ομπάντα Γιουνάιτεντ από την δεκαετία του '90 και από τότε λέω την πραγματική μου ηλικία».

Εφόσον ευσταθούν οι ισχυρισμοί του Ζέτσεβιτς, τότε ο Νιγηριανός γεννήθηκε το 1962 και όχι το 1974! Αν μάλιστα είναι αλήθεια όσα λέει ο Σέρβος τότε, υπάρχουν εμπλοκές στο χρυσό μετάλλιο που κατάκτησε η Νιγηρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996 καθώς ο Γουέστ που ήταν μέλος της ομάδας, ήταν μεγαλύτερος από το επιτρεπτό όριο!
Eπιμέλεια: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ


ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προπονήθηκε στο ρεπό του ο Μέσι!


Τι και αν ο Τίτο Βιλανόβα είχε δώσει ρεπό στους παίκτες της Μπαρτσελόνα την Πέμπτη; Ο Λιονέλ Μέσι πήγε στο προπονητικό κέντρο των «μπλαουγκράνα», Σιουτάτ Εσπορτίβα, και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ

Ξανά στο προσκήνιο η Μπέτις για Φορτούνη


Ο Κώστας Φορτούνης ήταν, είναι και θα είναι εντός της μεταγραφικής λίστας της Μπέτις, η οποία σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα παρακολουθεί τον νεαρό άσο της Καϊζερσλάουτερν και δεν αποκλείεται να επανέλθει για την απόκτησή του.

ΜΕ 260 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Aνανέωσε στην Σίτι με ηγεμονικές απολαβές ο Γιάγια!


Όλα δείχνουν πως ο Γιάγια Τουρέ θα κλείσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «πολίτες» για άλλα τέσσερα χρόνια έναντι περίπου 53 εκατ. ευρώ!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ «8» ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Προβάδισμα για τρεις, «σώθηκε» η Τότεναμ! (vds)


Προβάδισμα πρόκρισης για Μπενφίκα, Τσέλσι και Φενέρ που κέρδισαν τις Νιούκαστλ (3-1), Ρούμπιν (3-1) και Λάτσιο (2-0) αντίστοιχα. Γλίτωσε τα χειρότερα η Τότεναμ με το 2-2 του Λονδίνου κόντρα στη Βασιλεία που προηγήθηκε με 2-0.

ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ντεμπούτο με Χάνσα για τον Πεπ στην Μπάγερν


Σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Χάνσα στο Ροστόκ θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπάγερν, ο Πεπ Γιουαρδιόλα. Τα έσοδα από το φιλικό θα πάνε στα ταμεία της Χάνσα που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος από την πρώην ανατολική Γερμανία.

ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ

Στην Σπάρτα Ρότερνταμ ο Τεν Κάτε


Μπορεί ο Χενκ τεν Κάτε να είχε προαναγγείλει από τον καιρό που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό την απόσυρση του από τους πάγκους αλλά ο Ολλανδός προπονητής συνεχίζει ακάθεκτος την καριέρα του!

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ

Ξύλο ΜΑΤ-ποδοσφαιριστών, βγήκαν και όπλα! (vds+pics)


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο ματς της Ατλέτικο Μινέιρο με την Αρσεναλ Σαραντί με τους παίκτες του αργεντίνικου συλλόγου να παίζουν ξύλο με τα ΜΑΤ που έβγαλαν μέχρι και όπλα![

ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ

Ο Μέσι διοργανώνει all-star φιλικό για καλό σκοπό στις ΗΠΑ


Ο Λιονέλ Μέσι και 36 από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο θα συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό αγώνα στο Σικάγο τον Ιούλιο. Τα έσοδα από τα ματς θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ίδρυμα με παιδιά. Χορηγός του παιχνιδιού θα είναι η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων «Hyatt Hotels». [

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ

Μπάγερν καλεί Πιάνιτς


Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η Μπάγερν Μονάχου θα κινηθεί για την απόκτησή του Μιραλέμ Πιάνιτς της Ρόμα. Σύμφωνα με τη «Corriere della Sera», η βαυαρική ομάδα θα στείλει ανθρώπους της στην ιταλική πρωτεύουσα τις επόμενες μέρες για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του διεθνούς Βόσνιου μέσου. 

ΕΠΕΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ

Αποχωρεί ο Τιμόστσουκ από τη Μπάγερν


Ο Ανατόλι Τιμόστσουκ εξέφρασε ανοικτά την «δυσαρέσκεια» του που δεν παίζει βασικός στη Μπάγερν και δήλωσε πως σκέπτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς το καλοκαίρι. Ο Ουκρανός διεθνής μέσος έχει παίξει σε μόλις 12 αγώνες στην εφετινή Bundesliga και στους μισούς απ' αυτούς ως αλλαγή.

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΡΙΤΣ

Επιστρέφουν Ουόλκοτ και Ουίλσιρ στην Αρσεναλ


Οι Τζακ Ουίλσιρ και Θίο Ουόλκοτ θα κάνουν το come back τους στην ενδεκάδα της Αρσεναλ στις 13 Απριλίου κόντρα στη Νόριτς. Όπως επιβεβαίωσε ο βοηθός του Αρσέν Βενγκέρ, Στιβ Μπουλντ οι δύο «κανονιέρηδες» είναι κοντά στην επιστροφή τους στην δράση ύστερα από τους τραυματισμούς τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...