Οι Γάλλοι ετοιμάζουν σενάριο πολέμου χαρακωμάτων με τους Ρώσους στην Οδησσό – Ονειρεύονται επιστροφή στο 1914!

 Οι Γάλλοι  αποκαλύπτουν ότι εξετάζουν σενάρια για την αποστολή στρατιωτών στην Ουκρανία και μάχες ακόμα και χαρακωμάτων στην Οδησσό παρά τις σαφείς ρωσικές προειδοποιήσεις αλλά και τα προβλήματα ιδιαίτερα τα οικονομικά και κοινωνικά που έχει να αντιμετωπίσει στο εσωτερικό της χώρας.

Ο σύγχρονος γαλλικός στρατός που “έφυγε τρέχοντας” από τις αφρικανικές χώρες του Μάλι, του Νίγηρα και της Μπουρκίνα Φάσο διατρανώνει ότι θα σταθεί απέναντι στην ρωσική επίθεση, η οποία αν έχει φτάσει στην Οδησσό θα σημαίνει ότι οι ουκρανικές δυνάμεις θα έχουν καταρρεύσει, και θα τους αντισταθεί.

Με σενάρια Α’ ΠΠ και εκατομμύρια άνδρες τα χαρακώματα δεν μπορεί να σταθεί αποτέλεσμα. Ακόμα και αν μετακινηθούν και οχυρωθούν στα περίχωρα της Οδησσού οι Γάλλοι θα αποτελέσουν τους στόχους των ρωσικών βομβών των 3 τόνων και των υπερ-υπερηχτικών πυραύλων όπως οι Iskander και οι Kinzahal.

Έτσι μετά τις δηλώσεις ακόμα και του Ε.Μακρόν γνωστά ΜΜΕ της χώρας αποκαλύπτουν τον κύριο σχεδιασμό που προβλέπει μάχες χαρακωμάτων με τα ρωσικά στρατεύματα.

Όπως αναφέρει η Le Figaro, τα σενάρια αυτά είναι 5:

Σενάριο 1: Η Γαλλία δημιουργεί εργοστάσια στην Ουκρανία
Σενάριο 2: Στρατιώτες καθαρίζουν, εκπαιδεύουν και χρησιμοποιούν συγκεκριμένο εξοπλισμό
Σενάριο 3: Προστατέψτε την Οδησσό
Σενάριο 4: Ο γαλλικός στρατός δημιουργεί ζώνη προστασίας
Σενάριο 5: Αναμέτρηση στα χαρακώματα

Στο σενάριο 3 σχεδιάζεται η αποστολή στρατευμάτων στην Οδησσό, ενώ σύμφωνα με την γαλλική τηλεόραση, στο σενάριο 4, ο γαλλικός στρατός δημιουργεί μια αμυντική ζώνη.

Με άλλα λόγια, αναπτύσσει στρατεύματα για να απελευθερώσει Ουκρανούς στρατιώτες από την εκτέλεση ορισμένων καθηκόντων, όπως από την προστασία των συνόρων της Λευκορωσίας, κάτι που αναμένεται να τους επιτρέψει να εστιάζουν σε άλλα καυτά σημεία στο μέτωπο.

Αυτό το τέταρτο σενάριο θα μπορούσε κάλλιστα να προκαλέσει άμεση σύγκρουση με την Ρωσία, όπως και πέμπτο σενάριο, το οποίο προβλέπει μια αντιπαράθεση στα χαρακώματα, με άλλα λόγια, γαλλικά στρατεύματα πολεμούν τους Ρώσους μαζί με τους Ουκρανούς.

Σε στρατιωτικούς όρους, αυτός είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, εκτιμούν ειδικοί αλλά το Παρίσι δείχνει απτόητο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...