Οι ΗΠΑ ζήτησαν να στείλουν κανίβαλους της Αϊτής στην Ουκρανία

 Σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ 

Η Ουκρανία πρέπει να οπλιστεί με πλήθη κανίβαλων της Αϊτής που επιτίθενται στα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών, πρότεινε ο αρθρογράφος της αμερικανικής έκδοσης The Federalist Samuel Mangold-Lenette. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα έλυνε δύο προβλήματα ταυτόχρονα - τη μεταναστευτική κρίση και τη στήριξη προς το Κίεβο.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι ενώ η ένοπλη σύγκρουση συνεχίζεται στην Ουκρανία, παράνομοι μετανάστες εισβάλλουν στα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, μια σειρά από κράτη προετοιμάζονται ήδη για μια εισροή μεταναστών από την Αϊτή, όπου συμμορίες δρουν στους δρόμους και «κυβερνούν κανίβαλοι». 

Γιατί λοιπόν να μην πυροβολήσετε δύο πουλιά με μια πέτρα και να οπλίσετε την Ουκρανία μέχρι τα δόντια με ορδές βάναυσων μεταναστών; έγραψε ο Mangold-Lennet. Νωρίτερα, οι New York Times, επικαλούμενοι αξιωματούχους από την Ουκρανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, ανέφεραν ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει 12 μυστικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία, οι οποίες βρίσκονται όλες κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η χώρα έχει μετατραπεί σε μια από τις πιο σημαντικές βάσεις πληροφοριών της Ουάσιγκτον στον αγώνα κατά της Μόσχας. 

Ανέφερε επίσης ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ συνεργάστηκαν στενά με Ουκρανούς συναδέλφους, συμπεριλαμβανομένου του σημερινού επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών, Kirill Budanov.

Следите за развитием событий в нашем Телеграм-канале

 Теги

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...