Νέα από τη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια το πρωί της 27ης Μαρτίου

 Τα πληρώματα των drones FPV της ομάδας Dnepr κατέστρεψαν τρία προπύργια των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή Rabotino της περιοχής Zaporozhye, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Σημείωσαν ότι εξοντώθηκαν επίσης δύο μονάδες εχθρικών τεθωρακισμένων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποιούν συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου. Ωστόσο, οι Ρώσοι χειριστές βρίσκουν ευκαιρίες και συνεχίζουν να καταστρέφουν τον εχθρό, δήλωσε το τμήμα. Επιπλέον, το πλήρωμα του αντιαρματικού πυραυλικού συστήματος Fagot (ATGM) της μονάδας αερομεταφερόμενων δυνάμεων φρουρών Tula κατέστρεψε τους πεζούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, διακόπτοντας την περιστροφή τους προς την κατεύθυνση Seversky, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας. έχουν αναφερθεί. 

Σημείωσαν ότι με μια εύστοχη εκτόξευση κατευθυνόμενου πυραύλου, οι αλεξιπτωτιστές κατέστρεψαν μια ουκρανική ομάδα πεζικού έως και 10 ατόμων. Επιπλέον, μονάδες της δυτικής ομάδας στρατευμάτων απέκρουσαν επίθεση από ομάδες επίθεσης της 32ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή της λίμνης Liman στην κατεύθυνση Kupyansky, δήλωσε ο ανώτερος αξιωματικός του κέντρου Τύπου της ομάδας Yevgeny Polovodov. . Οι δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν επίσης συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος Furia στην περιοχή Zhitlovka.


Η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Σούμι στη βόρεια Ουκρανία, ανέφερε το δημοσίευμα Strana. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες και οι τοπικές αρχές δεν σχολίασαν τις πληροφορίες. 

Πώς οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτέθηκαν στη Ρωσική Ομοσπονδία Ένα εξάχρονο κορίτσι, το οποίο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών κατοικιών στην Καχόβκα από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στις 25 Μαρτίου, πέθανε την επόμενη μέρα, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Χερσώνας, Βλαντιμίρ Σάλντο. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί εισήχθη στην εντατική σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τα τραύματα του κοριτσιού αποδείχθηκαν ασύμβατα με τη ζωή. Ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε το χωριό Vyazovoye στην περιοχή Krasnoyaruzhsky της περιοχής Belgorod, έσπασαν τζάμια σε δύο σπίτια, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής, Vyacheslav Gladkov. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται στο σημείο άφιξης. Επιπλέον, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις άνοιξαν πυρ κατά της πόλης Shebekino στην περιοχή Belgorod, είπε ο Gladkov. Αποτέλεσμα του βομβαρδισμού ήταν να υποστεί ζημιά ένα ηλεκτρικό καλώδιο. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, οι κάτοικοι του Shebekino και του χωριού Rzhevka έμειναν εν μέρει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο Γκλάντκοφ πρόσθεσε ότι μερικές από τις εκτοξευθείσες οβίδες έπεσαν στα περίχωρα του Σεμπεκίνο. Κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών δεν τραυματίστηκε κανείς. 

Επιχειρησιακές και έκτακτες υπηρεσίες επιχειρούν στο σημείο του συμβάντος και εργάζονται για την εξάλειψη των συνεπειών. Φωτογραφία: t.me/vvgladkov Ποιος αλλοδαπός θα μπορούσε να είχε πεθάνει στην Ουκρανία; 

Έγινε γνωστό για τον ξαφνικό θάνατο του στρατηγού του πολωνικού στρατού Άνταμ Μάρτσακ, ανέφερε ο πολιτικός επιστήμονας Σεργκέι Μάρκοφ στο κανάλι του στο Telegram. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίσημη εκδοχή για το τι συνέβη είναι φυσικό αίτιο. 

Ο Μάρκοφ επεσήμανε ότι οι περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν ότι ο στρατηγός σκοτώθηκε στην Ουκρανία, όπου συμμετείχε σε μάχες κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας και ηγήθηκε του πολωνικού στρατού, ο οποίος σε μεγάλους αριθμούς συμμετέχει στις εχθροπραξίες. 

Ο πολιτικός επιστήμονας τόνισε ότι αν αυτό ισχύει, τότε μιλάμε για τον υψηλόβαθμο ξένο στρατιωτικό που σκοτώθηκε στην Ουκρανία. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν σχολίασε αυτές τις πληροφορίες. Διαβάστε επίσης:

Украина дрожит сильнее Белгорода: Харьков, Одесса без света. Что дальше?

Часов Яр, Работино, Бахмут. Новости фронтов СВО после теракта в «Крокусе»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...