Η 22χρονη Αρετή Παληού είναι μία από τις κοπέλες που βρήκε και αυτή τη δύναμη να καταγγείλει με το όνομά της και το πρόσωπό της
την αποπλάνησή της και την κατ’ εξακολούθηση κακοποίησή της το 2014 -προτού ακόμα κλείσει τα 15- από τον γνωστό δικηγόρο της Αθήνας Άρη Κυβέλο, φίλο και νομικό παραστάτη της οικογένειας του Γιώργου Νάσιουτζικ. Μάλιστα το 2015, εκείνη δηλαδή την περίοδο ο κ. Κύβέλος ανέλαβε ως «σωτήρας» απ’ το ίδρυμα Μπενάκη και τις τύχες του κτήματος Νάσιουτζικ στα Σπάτα, η διαχείριση του οποίου όμως ατύχησε, δεδομένων και των κακών συνθηκών που προηγήθηκαν το 2013 με τον θάνατο του ιδρυτή Γιώργου Νάσιουτζικ.Ο δικηγόρος ήταν τότε 56 χρονών και την είχε προσεγγίσει έχοντας ήδη ερωτική σχέση με μία θεία της. Μάλιστα, η 22χρονη Αρετή Παληού δηλώνει ότι η ανάκριση έχει ολοκληρωθεί, ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί για κακούργημα, όμως δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία για τη δίκη. Όπως δηλώνει ο γνωστός δικηγόρος την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ την είχε γνωρίσει μέσα από ερωτική σχέση που διατηρούσε με θεία της. Ο δικηγόρος φέρεται να έχει κατηγορείται και για πράξεις ασέλγειας σε βάρος και άλλων δύο κοριτσιών, 12 και 14 ετών στην Άνδρο.
Υπάρχει κύκλωμα παιδεραστών πίσω απο τον δκηγόρο;
Η εφημερίδα αναφέρει πως το Κτήμα Νάσιουτζικ, είχε ρόλο-κλειδί στην όλη ιστορία. Ο καταδικασμένος πλέον βιαστής παιδιών δεν ήταν και τόσο γνωστός ευρύ κοινό αλλα πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο στην υψηλή κοινωνία της Αθήνας όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.
«Το Κτήμα, εκτάσεως 45 στρεμμάτων στα Σπάτα, μετά τον θάνατο του Γιώργου Νάσιουτζικ, το καλοκαίρι του 2013, πέρασε στο Μουσείο Μπενάκη που πήρε την πλειοψηφία των μετοχών από τρεις εταιρείες, τη “Φίλιππος ΑΤΕ”, την “ΠΕΛΛΑ ΕΠΕ” και την “ΑΘΩΣ Εστίασις ΜΕΠΕ”. Ο Γιώργος Νάσιουτζικ όριζε ρητώς όμως στη διαθήκη του ότι τη διεύθυνση της λειτουργούσας επιχείρησης θα εξακολουθούσε να έχει ο ανιψιός του, Νίκος, προσδιορίζοντας μάλιστα ακόμη και το ύψος της αμοιβής του. Ο ανιψιός εξοβελίζεται απ’τη νέα διοίκηση και τότε ενεργό ρόλο καλούνται να παίξουν δυο αδέλφια αλλά και ο δικηγόρος και φίλος του ιδρυτή Άρης Κύβελος. Έτσι οι τρεις συνολικά διαχειριστές αναλαμβάνουν το 2015 τη νέα διοίκηση υπό τις οδηγίες όμως και τις εντολές του Μουσείου Μπενάκη. Όμως τα δυο αδέλφια έρχονται σε πλήρη ρήξη και το νέο σχήμα-τρόικα ναυαγεί αφού η διένεξή τους οδηγείται εκτός ελέγχου, οπότε οι τρεις συνεργάτες καταλήγουν στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων. Έκτοτε παύει και ο ουσιαστικός λόγος ύπαρξης του δικηγόρου Άρη Κύβελου, στενού φίλου και νομικού παραστάτη του ιδρυτή Γιώργου Νάσιουτζικ. Πάντως θρυλείτε πως ο Γιωργος Νάσιουτζικ που ήταν συνειδητά ένας εργένης εκτός από δεξιώσεις στο κτήμα του διοργάνωνε και κλειστά πάρτι όπου γινόταν της … κολάσεως, με πληθωρικές χορεύτριες και ημίγυμνους καλογυμνασμένους άντρες σε ρόλο «θηρευτή»,».
«Στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 δολοφονήθηκε ο συγγραφέας Αθανάσιος Διαμαντόπουλος, στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι με 97 σφυριές. Η πρώτη απόφαση του δικαστηρίου, στις 27 Μαΐου 1988, ήταν αθωωτική για τον Νάσιουτζικ με δικηγόρους τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τον Αντώνη Φούσα. Με απόφαση όμως του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου διατάχθηκε η επανάληψη της δίκης, που ορίστηκε για τον Ιούνιο του 1990, με πολιτική αγωγή τον δικηγόρο Νίκο Κωνσταντόπουλο. Ο Νάσιουτζικ καταδικάστηκε από το Εφετείο σε 15 χρόνια κάθειρξη το 1993. Αποφυλακίστηκε το 1995, καθώς έκανε χρήση των ευνοϊκών διατάξεων για τους ηλικιωμένους καταδικασθέντες. Ο ίδιος ο Νάσιουτζικ δεν παραδέχτηκε ποτέ την ενοχή του για αυτή την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης. Ο Διαμαντόπουλος φέρεται να είχε δανείσει χρυσές λίρες στον Νάσιουτζικ αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να ξεπληρώσει το χρέος. Κατ’ άλλους το έγκλημα ίσως και να είχε σεξουαλικό υπόβαθρο», καταλήγει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου