Ο Έλον Μασκ ισοπεδώνει τους «κλιματιστές» με χιούμορ για το ποιοι είναι πραγματικά

 Ο Έλον Μασκ με μία χιουμοριστική ανάρτηση στο Χ ισοπέδωσε τους κλιματιστές (σ.σ. έτσι χαρακτηρίζονται οι υπέρμαχοι της θεωρίας της αλλαγής του κλίματος).

Οι κλιματιστές υποστηρίζουν ότι οι κλιματικές αλλαγές οφείλονται σε ανθρώπινες δραστηριότητες με επιπτώσεις στο κλίμα, όπως η τροποποίηση της σύνθεσης της ατμόσφαιρας με αποτέλεσμα την αύξηση την θερμοκρασίας και την υπερθέρμανση του πλανήτη.


Σε ό,τι αφορά την υπερθέρμανση του πλανήτη, τα αρχεία είναι ξεκάθαρα ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να θερμαίνεται περίπου από το 1700, 150 χρόνια πριν χρησιμοποιήσουμε ορυκτά καύσιμα.


Το 1.700 ήταν το αποκορύφωμα της Μικρής Εποχής των Παγετώνων, η οποία ήταν πολύ ψυχρή και προκάλεσε ζημιές στις καλλιέργειες και πείνα.

Πριν από αυτό, γύρω στο 1.000 μ.Χ. ήταν η Μεσαιωνική Θερμή Περίοδος, όταν οι Βίκινγκς καλλιεργούσαν την Γροιλανδία. Και πριν από αυτό, γύρω στο 500 μ.Χ.  ήταν ο Μεσαίωνας και πριν από αυτό, η Ρωμαϊκή Θερμή Περίοδος, όταν ήταν πιο ζεστά από ό,τι σήμερα και η στάθμη της θάλασσας ήταν 1-2 μέτρα ψηλότερα από ό,τι σήμερα.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...