Τέμπη: Συγγενής θύματος απαντά στον Φλωρίδη μέσω του documentonews.gr: «…είστε υπουργός δικαιοσύνης για τα μπάζα»

 «Εάν συνεχίζετε να ισχυρίζεστε ότι όποιος μιλά για μπάζωμα είναι για τα μπάζα, ενώ ήδη γι’ αυτό ακριβώς έχει κινηθεί ποινική δίωξη κατά του κ. Αγοραστού, εκλεκτού στελέχους του κόμματος-εγκληματικής οργάνωσης που υπηρετείτε, τότε στρέφεστε κατά της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και είστε “υπουργός δικαιοσύνης για τα μπάζα”».

H άνευ ποταμών δήλωση του Γιώργου Φλωρίδη από τα έδρανα της Βουλής εξόργισε συγγενείς θυμάτων, που ήρθαν και πάλι αντιμέτωποι με αδιανόητες δηλώσεις σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών.

«Όποιος ήθελε συγκάλυψη με τα χώματα, θα τα πέταγε στη θάλασσα. Δεν θα τα πήγαινε δίπλα και μάλιστα σε ιδιωτικό χώρο να τα βλέπει ο ιδιώτης» επέλεξε να σχολιάσει ο υπουργός δικαιοσύνης, το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε επίσης: Τέμπη: Ξαναχτυπά ο υπουργός για τα… μπάζα – «Όποιος ήθελε συγκάλυψη θα πετούσε τα χώματα στη θάλασσα»

Την άμεση αντίδραση συγγενή θύματος ενεργοποίησε η αδιανόητη δήλωση Φλωρίδη, ο οποίος σαν να μην έχει επίγνωση της πραγματικότητας ξεστόμισε για άλλη μια φορά δικαιολογίες για τα «μπάζα». Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης που έχασε στο έγκλημα των Τεμπών την σύζυγό του Βασιλική Χλωρού απαντά μέσω του documentonews.gr στον Γ. Φλωρίδη.

Απάντηση προς τον υπουργό δικαιοσύνης κ. Φλωριδη:

Η αρμοδιότητα και ο ρόλος σας κ. Υπουργέ δεν είναι να  υπηρετείτε το κόμμα το οποίο επιλέγετε κάθε τετραετία, αλλά ούτε και την κυβέρνηση από την κάθε ανομία και ανικανότητα της. Αυτό που έχετε  υποχρέωση να κάνετε, είναι να υπηρετείτε επι το πλείστον το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και κατ επέκταση, τους πολίτες αυτής της χώρας που δυστυχώς επέλεξαν -αν και το μετάνιωσαν- αυτήν την ανίκανη και ανεκδιήγητη κυβέρνηση.

Αυτά είναι τα καθήκοντά που αφορούν το υπουργείο σας, πράγμα που δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα, από τότε που αναλάβατε.

Εδώ και δέκα μήνες το μόνο που βλέπουμε από σας, είναι ενέργειες που φωτογραφίζουν ΤΕΜΠΗ και φυσικά μόνο ευνοϊκές δεν είναι για τα θύματα. Αφήστε πια τον παππά που μας πουλάτε, για την γρήγορη δήθεν διαδικασία ενεργειών ή για το πότε θα ξεκινήσει η δίκη.

Ποιος σας το ζήτησε;

Σας ενημερώνω λοιπόν (μιας και με έχετε κάνει expert όλων των διαδικασιών και σας ευχαριστώ για αυτό, οπότε γνωρίζω τα πάντα) ότι όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα είναι ακριβώς τα αντίθετα απ´ ό, τι προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι και ειδικά οι διατάξεις της ποινικής δικονομίας.

Ακολουθήστε λοιπόν τον όρκο που δώσατε και προστατέψτε τους πολίτες αυτής της χώρας, εφαρμόζοντας το Σύνταγμα και όχι καταπατώντας το. Η συγκάλυψη δεν αφορά μόνο εσκεμμένες ενέργειες αλλά και παραλείψεις και αβλεψίες που έχουνε γίνει είτε εσκεμμένα είτε από άγνοια που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει το “άγνοια”.

Μία σκόρδο, μία κρεμμύδι, μία μονταρισμένα, μία αυθεντικά, μία έλαιο σιλικόνης μία ηλεκτρικό τόξο. Ότι να ναι είστε και όπου φυσάει ο άνεμος, για παραπλάνηση και σκοταδισμό, με πλήρη συνείδηση  των έκνομων και αντιθεσμικών ενεργειών σας.

– Ξέρετε πότε έγινε γνωστό το σημείο εναπόθεσης των συντριμμιών και των υπολειμμάτων από τη σύγκρουση (τόπο του εγκλήματος) που παρανόμως μεταφέρθηκαν σε χώρο του ΟΣΕ, από ανθρώπους που είναι υπόλογοι πλεον ενώπιον της Δικαιοσύνης, με αφετηρία την ποινική δίωξη του Αγοραστού, διότι με βεβαιότητα θα ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι πιθανόν και εσείς;

08 Αυγούστου 2023 από την εισαγγελέα του Αρείου πάγου κ. Αδειλινη. Ο προκάτοχος της κ. Ντογιακος φαίνεται ότι δεν το ήξερε.

-Ξέρετε πότε μάθαμε για το υπόλοιπο υλικό ( πάνω από 1500 κ.μ) που ήταν “άχρηστο” για όλους και πετάχτηκε σε ένα οικόπεδο της εταιρείας Παντρεμένου, παραμόμως και αυτό;

20 Ιανουαρίου 2024 από τη δικογραφία του Αγοραστού.

– Ξέρετε πως το πρώτο δεκαήμερο δεν πάτησε εισαγγελέας και ανακριτής στον τόπο της τραγωδίας και αν πάτησε δεν έκανε τίποτα νόμιμο και κυρίως δεν περιφρούρησε το χώρο, ώστε να προστατέψει τα πειστήρια, και να μη μιλάμε σήμερα για συγκάλυψη;

Το όνειδος αυτής της παράλειψεις έχει ονόματα και λέγεται Τζαμαλης, Δασκαλόπουλος και Σούρλα.

– Ξέρετε πως οι πρώτες δειγματοληψίες έγιναν ένα μήνα μετά, οι δεύτερες εφτά μήνες και μετά από υπομνήματα και εξώδικα δικά μας, στον εφέτη ανακριτή, στην εισαγγελέα εφετών και στην εισαγγελέα του Αρείου πάγου;

Τα γνωρίζετε κύριε υπουργέ;

Τι απαντάτε κύριε υπουργέ;

Εάν δεν μπορείτε να μας πείτε ποιες διατάξεις, ποιου νόμου εφαρμόστηκαν για να συμβούν όσα συνέβησαν με την πλήρη αλλοίωση του πεδίου του εγκλήματος και την βεβήλωση του συνόλου των πειστηρίων ακόμη και των λειψάνων των νεκρών μας, αλλά και ποιος έδωσε τις παράνομες εντολές για τις σχετικές πράξεις και παραλείψεις ακόμη και σε ένστολους, 13 μήνες μετά την διάπραξη  αυτού του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 ΠΚ τότε οφείλετε να παραιτηθείτε.

Εάν συνεχίζετε να ισχυρίζεστε ότι όποιος μιλά για μπάζωμα είναι για τα μπάζα, ενώ ήδη γι’ αυτό ακριβώς έχει κινηθεί ποινική δίωξη κατά του κ. Αγοραστού,  εκλεκτού  στελέχους του κόμματος-εγκληματικής οργάνωσης που υπηρετείτε, τότε στρέφεστε κατά της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και είστε “υπουργός δικαιοσύνης για τα μπάζα”.

Επίσης το γεγονός ότι αναφέρεστε στο σχέδιο αλλοίωσης των στοιχείων με επιτηδειότητα και προβληματισμό τουλάχιστον συνεργού, λέγοντας ότι όποιος ήθελε να τα εξαφανίσει θα τα πετούσε στην θάλασσα, δηλώνει ότι αυτό ακριβώς θα θέλατε να πράξετε για το σύνολο των πειστηρίων. Ετσι θα μπορούσατε ανενόχλητος εσείς και οι συνεργοί σας, να προχωρήσετε στην εξαπάτηση του εκλογικού σώματος (εξαπάτηση εκλογέων 162 ΠΚ σύμφωνα και με την κα Αδειλινη).

Βλέπετε δεν σας “βγαίνουν” πλέον τα νούμερα, “τρέχετε και δεν φτάνετε” με τις γελοίες δηλώσεις σας, να θεωρείτε ότι το έργο της συγκάλυψης θα ήταν ολοκληρωμένο και αμετάκλητο. Δυστυχώς όμως για εσάς και τους υπόλοιπους συμμέτοχους στην προπαγάνδα περί συνομωσιολογίας, αφενός η θάλασσα σας έπεσε πολύ μακρυά, οπότε φοβηθήκατε ότι όλο και κάποιο ντρόουν ή δορυφόρος θα σας κατέγραφε, γι’ αυτό δεν κατέληξαν εκεί στο σύνολο τους τα στοιχεία,  αφετέρου δεν πιστεύατε ότι θα είμαστε τόσο επίμονοι στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Γι’ αυτό απέτυχαν όσοι πίστεψαν ότι μπορούν να μας παραπλανήσουν και θα καταλήξουν στην φυλακή.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΑΡΙΟ

Και από σας και από την κ. Αδειλινη. Ασχοληθείτε με το θεσμό σας και αφήστε τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων στη δουλειά που ανέλαβαν να κάνουν για να βοηθήσουν να διαλευκανθεί το έγκλημα των Τεμπών, μιας κι εσείς δεν είστε άξιοι να το πράξετε παρόλο που λέτε πως υπηρετείτε τη δικαιοσύνη.

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ !!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ

Χρήστος Κωνσταντινίδης

Σύζυγος Βασιλικής Χλωρού

Μητέρας τεσσάρων υπέροχων παιδιών

Ηρωίδα στη ζωή δολοφονηθείσα από την Ελλάδα που τόσο πολύ αγάπησε

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...