Τζένιφερ Λόπεζ: Επιτέλους με αγαπώ

 42χρονη λατίνα σταρ χώρισε από τον σύζυγό της το καλοκαίρι και τώρα πια ανοίγει την καρδιά της, αποκαλύπτοντας ότι μέσα από την όλη διαδικασία έμαθε να εκτιμά περισσότερο τον εαυτό της.

Οι φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Εκείνη όμως... κρύβεται!

Μιλώντας στο περιοδικό "Glamour" η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez)..
αποκάλυψε ότι μέσα από το διαζύγιό της, "έμαθε το σπουδαιότερο μάθημα από όλα". "Πρέπει πρώτα να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου", απεφάνθη η JLo υποστηρίζοντας ότι εκεί ακριβώς βρίσκεται το κλειδί για να στηρίξεις τις όποιες σχέσεις σου.
"Πρέπει να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου πριν μπορέσεις να είσαι εντάξει με τον οποιονδήποτε άλλο. Πρέπει να εκτιμάς τον εαυτό σου και να ξέρεις ότι αξίζεις τα πάντα. Και μέχρι να το κάνεις αυτό δεν μπορείς να έχεις μια υγιή σχέση", αποκαλύπτει η Τζένιφερ.
Κατά τα άλλα η Λόπεζ, η οποία λέγεται ότι είναι ήδη ζευγάρι με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper), απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα για τα ερωτικά της αυτό τον καιρό.
"Πιστεύω ότι αν θέλεις να δώσεις στον άλλο μια ευκαιρία και να τον γνωρίσεις πραγματικά, πρέπει να το κάνεις μακριά από τον κόσμο. Τα μίντια βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα", συμπλήρωσε η Τζεν και ο νοών νοείτω!
Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε την Τζένιφερ Λόπεζ στο κλιπ της τελευταίας της επιτυχίας "Papi".

Ζωή Κίττα


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...