Το κρυφό παιδί του Τζάστιν Μπίμπερ

Πρώτο θέμα οι διάσημοι μπαμπάδες σήμερα. Μετά τον Χιου Γκραντ (Hugh Grant) που απέκτησε μια κορούλα στα 51 του χρόνια, φήμες θέλουν και τον 17χρονο ποπ σταρ να ετοιμάζεται να βιώσει την… πατρότητα!
Η αγαπημένη του Μπίμπερ, Σελένα Γκομέζ, τι λέει για όλα αυτά;
Η αγαπημένη του Μπίμπερ, Σελένα Γκομέζ, τι λέει για όλα αυτά;
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα μία 20χρονη..
γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) είναι πατέρας του τριών μηνών παιδιού της και προσπαθεί να το αποδείξει και νομικά καταθέτοντας μήνυση εναντίον του.
Πληροφορίες θέλουν το μωρό να είναι καρπός μιας καυτής συνεύρεσης των δύο ύστερα από μια συναυλία στα… παρασκήνια. Μάλιστα η Μαράια Γίτερ (Mariah Yeater), όπως είναι το όνομα της κοπέλας απαιτεί από τον Τζάστιν να κάνει τεστ πατρότητας.
Σύμφωνα με το δίκτυο Radaronline.com σκοπός της νεαρής γυναίκας είναι να εξασφαλίσει τα "απαιτούμενα" για το παιδί της.
Η Μαράια υποστηρίζει ότι έκανε σεξ με τον ανήλικο σταρ στις 25 Οκτωβρίου 2010 όταν εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 16, γεγονός που μπορεί να γυρίσει εναντίον της αφού σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια μπορεί να κατηγορηθεί για… αποπλάνηση!
"Πήγα στα παρασκήνια ύστερα από πρόσκληση των σωματοφυλάκων του Μπίμπερ και αμέσως φάνηκε ότι υπήρξε ένταση μεταξύ μας. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και λίγο αργότερα ο Τζάστιν μου είπε να πάμε κάπου όπου θα ήμασταν μόνοι. Εγώ συμφώνησα και ενώ πηγαίναμε προς τα εκεί, εκείνος μου είπε ότι ήθελε να κάνει έρωτα μαζί μου και ότι θα ήταν η πρώτη του φορά. Πήγαμε μέσα και αμέσως η προσωπικότητά του άλλαξε δραστικά. Άρχισε να με χαϊδεύει και έλεγε συνέχεια ότι ήθελε να μου πετάξει τα μάτια έξω. Τότε εγώ του ζήτησα να φορέσει προφυλακτικό για προστασία αλλά εκείνος επέμενε ότι δεν ήθελε. Με τα δικά του λόγια, είπε ότι επειδή ήταν θα ήταν η πρώτη του φορά, ήθελε να νιώσει τα πάντα", περιέγραψε με μεγάλη λεπτομέρεια η κοπέλα προσθέτοντας ότι η όλη συνεύρεση ήταν πολύ "σύντομη".
Πρώτη φορά και... καρπερή για τον Τζάστιν! Το δικαστήριο έχει οριστεί για τις 15 Δεκεμβρίου και αναμένεται συνέχεια.
Άραγε, η αγαπημένη του Μπίμπερ, Σελένα Γκομέζ (Selena Gomez) τι λέει για όλα αυτά;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...