Στο «σφυρί» φωτογραφίες διασήμων

Σε δημοπρασία στο Λονδίνο, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, βγαίνουν φωτογραφίες πολλών διασήμων, όπως οι Brigitte Bardot και η Marilyn Monroe, τις οποίες έχουν τραβήξει δημοφιλείς φωτογράφοι.
Η δημοπρασία φέρει τον τίτλο “A Snapshot Of Then and Now: Faces of Fashion, Style and Celebrity”, και σε αυτήν θα πωληθούν φωτογραφίες δημοφιλών ηθοποιών και καλλιτεχνών.
Στην δημοπρασία θα βγουν δύο φωτογραφίες της γαλλίδας ηθοποιού Brigitte Bardot, τις οποίες τράβηξε ο φωτογράφος Sam Levin. Στη μια από τις δύο φωτογραφίες, που τραβήχτηκε το 1967, η Bardot κάθεται σε μια καρέκλα, ενώ στην δεύτερη, που τραβήχτηκε το 1958, η γοητευτική σταρ ποζάρει για τον φωτογράφο φορώντας μόνο μια πετσέτα..

Ακόμη, προς πώληση τίθεται μια φωτογραφία της Marilyn Monroe, από τον Philippe Halsman, που τραβήχτηκε στο πλαίσιο της φωτογράφησης “Acting Test: Marilyn Monroe drinking the most wonderful drink, 1949”.
Επίσης, στο «σφυρί» θα βγει μια φωτογραφία του 1966 από τον Tazio Secchiaroli με την Sophia Loren και τον αμερικανό ηθοποιό Gregory Peck, αλλά και μια φωτογραφία του Mohammed Ali με τους Beattles που τραβήχθηκε το 1964 από τον Chris Smith.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...