Γιατί χώρισε η Κιμ Καρντάσιαν;

Τι σοκ ήταν και αυτό το σημερινό; Όσο και να το περιμένεις, ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος, υποστηρίζουν πολλοί και δεν έχουν άδικο.
Γάμος - σφηνάκι για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κρις Χάμφρεϊς.
.
Συζητιόταν καιρό, αλλά τώρα πια δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός αφού η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον εδώ και μόλις 72 μέρες σύζυγό της Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphreys). Το ερώτημα όμως είναι ένα: πως φτάσαμε μέχρι εδώ;
Η 31χρονη ριάλιτι σταρ και ο 26χρονος μπασκετμπολίστας παντρεύτηκαν στις 20 Αυγούστου ύστερα από μόλις 9 μήνες γνωριμίας. Παρά το σύντομο της σχέσης τους η Κιμ δήλωνε απόλυτα σίγουρη για τα συναισθήματά της και δεν σκέφτηκε καθόλου όταν ο Κρις της έκανε πρόταση γράφοντας με λουλούδια στο πάτωμα το ρομαντικό "Θα με παντρευτείς".
Ο γάμος στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια ήταν κάτι παραπάνω από χλιδάτος και όπως πάντα πραγματοποιήθηκε με τις κάμερες του ριάλιτι των Καρντάσιαν να καταγράφουν τα πάντα.
Σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ στο πλευρό της Κιμ
Σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ στο πλευρό της Κιμ
Ως λόγοι του χωρισμού δόθηκαν οι "αγεφύρωτες διαφορές", αλλά η απόφαση δεν ήταν εύκολη καθώς πηγές του δικτύου TMZ αναφέρουν ότι "η Κιμ έκλαιγε όλο το σαββατοκύριακο μέχρι να αποφασίσει να κάνει το βήμα αλλάζοντας γνώμη ανά… πεντάλεπτο".
Η σταρ προφανώς ήξερε εδώ και καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά στον γάμο της, αλλά έλπιζε να το διορθώσει. Το κερασάκι στην τούρτα δόθηκε όταν ο Κρις αποφάσισε να προσλάβει έναν υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων ειδικό στα θέματα του Χόλιγουντ. Σκόπευε μάλιστα να ξεκινήσει και μια σειρά με προϊόντα με το όνομά του. Ε, αυτό δεν μπόρεσε να το ανεχτεί η Κιμ.
"Δεν ανήκει στο γαμ****ο το Χόλιγουντ. Είναι αθλητής", φέρεται να τσίριζε η Κιμ μην μπορώντας να πιστέψει την μετάλλαξη την οποία υπέστη ο αντρούλης της από τη στιγμή που έμεινε χωρίς ομάδα.
Γιατί η Κιμ γνώρισε τον Κρις επιτυχημένο μπασκετμπολστα του ΝΒΑ και της προέκυψε χαραμοφάης της σόουμπιζ! Και σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισε και τα νυχτοπερπατήματα με αντροπαρέες και τα έκανε όλα… λαμπόγυαλο.
Έχοντας υπογράψει την αίτηση διαζυγίου το πρωί της Δευτέρας, η Κιμ πακετάρισε τα πραγματάκια της και ξεκίνησε για το αεροδρόμιο με προορισμό την Αυστραλία για να προωθήσει την εκπομπή της.
Εκεί λοιπόν ήταν η πρώτη φορά που η Καρντάσιαν εμφανίστηκε χωρίς τα κοτρόνια στο δάχτυλό της. Δεν έγινε γνωστό αν επιστρέψει το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων στον πρώην καλό της η Κιμ, αλλά νομικά –όπως πληροφορούμαστε- δεν είναι υποχρεωμένη!
Στο μεταξύ, σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν βρίσκεται στο πλευρό της απαρηγόρητης Κιμ με πρώτη και καλύτερη τη μαμά Κρις Τζένερ να υποστηρίζει ότι ο "γαμπρουλιάς" παντρεύτηκε την κόρη της "μόνο και μόνο για τη δόξα".
Και ενώ οι αδελφές Κόρτνεϊ (Kourtney) και Κλόι (Khoe) αναρτούν μηνύματα συμπαράστασης στο Twitter, δεν είναι λίγοι εκείνοι που στρέφονται εναντίον της Κιμ, υποστηρίζοντας ότι "το όλο θέμα του γάμου ήταν μια καλοστημένη μούφα".
Ούτε λίγο ούτε πολύ, τα συγκεκριμένα σενάρια θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να έχει "σκηνοθετήσει" τα πάντα, με το… αζημίωτο φυσικά. Για την ιστορία, υπολογίζεται ότι οι πρώην σύζυγοι "καθάρισαν" $18 εκατομμύρια (€13,1 εκατομμύρια) μέσα στις 72 μέρες που έμειναν παντρεμένοι. Δεν είναι και άσχημα, έτσι;
"Ήταν όλα κανονισμένα από την αρχή. Η Κιμ έψαχνε για σύζυγο και ο Κρις επιλέχθηκε ανάμεσα σε άλλους. Δεν τον πολυγούσταρε αλλά έλπιζε ότι με τον καιρό θα ένιωθε κάτι, πράγμα όμως που δεν έγινε ποτέ. Σιχαινόταν τα πάντα και ειδικά το να κοιμάται μαζί του", μεταφέρει το δίκτυο "Radaronline".
Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Κιμ έγραφε τα εξής: "Μετά από προσεκτική σκέψη αποφάσισα να τερματίσω το γάμο μου. Ελπίζω να καταλαβαίνουν όλοι πως τούτη δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Ήλπιζα πως ο γάμος αυτός θα διαρκούσε για πάντα αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα προγραμματίζουμε. Θα μείνουμε για πάντα φίλοι (με τον Κρις) και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλο".
Από την πλευρά του ο "κύριος Καρντάσιαν", όπως τον αποκαλούσαν κάποιοι χαρακτηριστικά, ένιωσε μεγάλη έκπληξη και η εξέλιξη του ήρθε… νταμπλάς.
"Είμαι αφοσιωμένος σε αυτό τον γάμο και σε όλα όσα αυτός σημαίνει. Αγαπώ τη γυναίκα μου και ταράχτηκα πολύ με τα σημερινά νέα του διαζυγίου. Είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε", δήλωσε ο Κρις μέσω του εκπροσώπου του. Το θέμα είναι… "ποιος τον ακούει".

Ζωή Κί







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...