Η Βικτόρια Μπέκαμ διψάει για ρομάντζο

Μπορεί να γέννησε το τέταρτο παιδί της τον Ιούλιο, όμως η 37χρονη σχεδιάστρια μόδας δεν παύει να είναι γυναίκα και μάλιστα που το αίμα της… βράζει.
Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) διανύει μία από τις πιο απαιτητικές και κουραστικές περιόδους της ζωής της καθώς.. προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις υποχρεώσεις της ως μαμά και επαγγελματίας. Το γεγονός ότι ο αγαπημένος της σύζυγος έχει ένα εξίσου βεβαρημένο πρόγραμμα δεν βοηθά καθόλου την κατάσταση.
Οι τέσσερις άντρες και η τριών μηνών Χάρπερ μονοπολούν τον χρόνο της Βικτόρια ως μαμά και σύζυγο αλλά η ίδια λαχταρά να νιώσει γυναίκα τόσο με τον σύζυγό της, όσο και με τις φίλες της. Και θα το καταφ
Οι τέσσερις άντρες και η τριών μηνών Χάρπερ μονοπολούν τον χρόνο της Βικτόρια ως μαμά και σύζυγο αλλά η ίδια λαχταρά να νιώσει γυναίκα τόσο με τον σύζυγό της, όσο και με τις φίλες της. Και θα το καταφέρει...
Όμως, η Πος φαίνεται αποφασισμένη να μην αφήσει τις περιστάσεις να την καταβάλλουν. Λέγεται μάλιστα ότι έχει βάλει σκοπό "να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με τον Ντέιβιντ (David) και τον 12ετή γάμο τους".
"Η Βικτόρια δυσκολεύεται πολύ να… κλείσει τους διακόπτες και κοιμάται μόνο 4 ή 5 ώρες κάθε βράδυ. Πρόσφατα μάλιστα, ομολόγησε ότι εκείνη και ο Ντέιβιντ έχουν πάρα πολύ καιρό να κάνουν κάτι σαν ζευγάρι, όπως να βγουν έξω για φαγητό ή να έχουν ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο σπίτι, έστω", μεταδίδει το πρακτορείο "Cover Media".
"Γνωρίζει καλά ότι ακόμη δεν έχει συνέλθει τελείως από τη γέννα και νιώθει ανασφαλής για το σώμα της, όμως παραδέχεται ότι της λείπει η προσοχή και το… ρομάντζο", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Closer" προσθέτοντας ότι η Βικτόρια έχει ήδη ομολογήσει στον αγαπημένο της Ντέιβιντ τους φόβους της ότι έχει χαθεί η σπίθα από τη σχέση τους, καθώς και ότι θέλει πολύ να ξαναβάλει το φλερτ στον γάμο τους".
Η εντυπωσιακή Βικτόρια είναι διάσημη για την αγάπη που τρέφει στη μόδα, τη χλιδή αλλά και την οικογένεια. Ωστόσο, παρά τον χρόνο που περνά –και απολαμβάνει- με τους άντρες της και την μπεμπούλα της, φήμες τη θέλουν να… λαχταρά να βρεθεί μαζί με τις φίλες της.
"Λατρεύει τη μητρότητα περισσότερο από κάθε άλλο, όμως λαχταράει να φορέσει τα καλά της και να βγει για ποτά με τις φίλες της, ή έτσι απλά να βγει έξω και να συναντήσει άλλους ανθρώπους", μεταφέρουν όσοι γνωρίζουν. Άντε λοιπόν… Καλή διασκέδαση!
Ζωή Κίτ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...