Έλλη Κοκκίνου: Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τη Δέσποινα

Για την οικονομική ανασφάλεια που αισθάνεται, για τη συνεργασία της με τη Δέσποινα Βανδή στο «Fever»..
για τη σχέση της με τον γιο της αλλά και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με Κύπριο επιχειρηματία μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στο «Πρωινό Ant1», όπου ήταν καλεσμένη.
Έχοντας άγχος για το μέλλον η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει ένα επιχειρηματικό βήμα: «Η νύχτα έχει δυσκολίες και δεν θέλω να κάνω υποχωρήσεις για να ζήσω. Έχω κάνει πολλές, αλλά είναι διαφορετικό να τις κάνεις επειδή το θέλεις και όχι επειδή αναγκάζεσαι. Θα πήγαινα για παράδειγμα στη Μαρινέλλα να κάνω φωνητικά και να μην πληρώνομαι».
Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με Κύπριο επιχειρηματία, η Έλλη ξεκαθάρισε: «Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν επιχειρηματία. Συναναστρέφομαι με Κύπριους αλλά δεν σημαίνει ότι συνάπτω σχέσεις μαζί τους».
Απαντώντας τώρα στις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με την Δέσποινα Βανδή, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με την Δέσποινα. Δεν υπήρχε ποτέ βεντέτα μεταξύ μας, ήταν απλά δημιούργημα των μέσων, από τότε που “έγραψε” για μένα ο Φοίβος».
Παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, πως σαν μητέρα είναι υπερπροστατευτική, ενώ όπως είπε είναι υγιές να μεγαλώνει η ίδια το παιδί της με τη  βοήθεια της μητέρας της.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...