«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη

«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη
Ένα δεκάλεπτο (46'-56') ήταν αρκετό για την Ξάνθη που πέτυχε δύο τέρματα και νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά στα Πηγάδια για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.
Τα τέρματα των ακριτών πέτυχαν οι Ράνος στο 56' και ο Μάνταλος με πέναλτι στο 66'.
Η Ξάνθη μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήρε τα ηνία και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όπως στο 13', με την κεφαλιά του Ράνου να περνάει άουτ και στο 17' με την κεφαλιά του Βάλλα να πηγαίνει στο δοκάρι. Ωστόσο, προς το τέλος του ημιχρόνου ο Πλατανιάς αντέδρασε και είχε καλές στιγμές με τον Μαραγκουδάκη στο 40' και πέντε λεπτά αργότερα (45') με τον Αναστασάκο.
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο και με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 56' ο Ράνος βρέθηκε απέναντι από τον Κηπουρό και πλάσαρε εύστοχα (1-0). Δέκα λεπτά αργότερα (66') η Ξάνθη πέτυχε και δεύτερο γκολ, με πέναλτι του Μάνταλου (2-0), το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Τζάνη. Στο 86' ο Ράνος αντίκρισε για δεύτερη φορά κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας την Ξάνθη με παίχτη λιγότερο, χωρίς όμως ο Πλατανιάς να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή στα τελευταία λεπτά.
Κίτρινες: Μαρέν - Ναζλίδης, Μιρτσέτα, Τετε, Τζανης, Καλάιζιτς
Κόκκινη: 84' Ράνος (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γούτας, Μπέρτος, Ντάνι (48' Πρίττας, 69' Μπαξεβανίδης), Μάνταλος, Μαρέν (86' Σολτάνι), Ντιέ, Ράνος, Κομεσίδης, Σμιθ, Βάλλας.
Πλατανιάς (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (68' Μαρτσάκης), Κανακούδης (74' Στόλερ), Τζάνης, Ποτουρίδης, Καλάιζιτς, Μαραγκουδάκης, Τετέ, Αναστασάκος, Ναζλίδης, Μιρτσέτα (52' Νούνες).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...