Άνοιξε τις “πύλες” του το σαλόνι αυτοκινήτου στην Ουάσιγκτον vIdeo pic..

Στην Ουάσιγκτον μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον για τους θαυμαστές των τεσσάρων τροχών.
Στο φετινό σαλόνι αυτοκινήτου,οι 42 εκθέτες παρουσιάζουν περισσότερα από 700 οχήματα για κάθε είδους απαιτήσεις. Οι αναλυτές θεωρούν ότι θα δοθεί μία ακόμη ώθηση στον κλάδου βρίσκεται ξανά σε τροχιά.

«Ιδιαίτερα στον τομέα των πολυτελών οχημάτων βλέπουμε μεγάλη ανάπτυξη. Μπορούμε να περιμένουμε ότι στα πολυτελή οχήματα η αγορά θα προχωρήσει γρηγορότερα το 2013 από όλη την υπόλοιπη συνολικά» επισημαίνει η Μέγκαν Γκίλαμ, εκπρόσωπος της Lincoln Motor Company.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις που κάνουν κατασκευαστές αλλά και πωλητές τα καινούρια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στους αμερικανικούς δρόμους αναμένεται να φτάσουν στα 15,3 εκατομμύρια μία αύξηση της τάξης του 6,6%.
«Υπάρχει πολύ αισιοδοξία, ιδιαίτερα μεταξύ των Ευρωπαίων κατασκευαστών. Ορισμένοι από τους διευθυντές μας ανέφεραν ότι είναι πανέτοιμοι να αφυπνίσουν την αγορά των SUV. Πιστεύοντας ότι έχουν ανώτερη τεχνολογία,είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν ν’ αυξήσουν το μερίδιό τους στην αμερικανική αγορά.» μεταδίδει ο Στέφαν Γκρόμπε, ανταποκριτής του Euronews στην αμερικανική πρωτεύουσα.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...