Συνεχίζει την ανοδική πορεία της η ΑΕΚ

Συνεχίζει την ανοδική πορεία της η ΑΕΚ
Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η ΑΕΚ που επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ για την 20η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.
Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Γκερέιρο στο 12'.
Πολύ δυνατά μπήκε η ΑΕΚ στο ματς ψάχνοντας από τα πρώτα λεπτά το γκολ και στο 12' βρήκε δίχτυα όταν κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο Γκερέιρο, που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» απώλεσαν όποια ευκαιρία δημιούργησαν, με σημαντικότερες αυτές του Πετρόπουλου στο 21', όταν από κόρνερ του Γκερέιρο ο επιθετικός έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γουνδουλάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή και στο 44', όταν από καλή θέση σούταρε άουτ.
Την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, ο Πανιώνιος την είχε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (52'). Ο Σάμαρης έβγαλε κάθετη πάσα, ο Γουνδουλάκης έκανε την προβολή και ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε. Στο 69' ο Ντούνης απέφυγε τον αντίπαλό του και σούταρε, για να περάσει η μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι και στο 71' ο Καμπάνταης με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σάμαρη, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 79' ο Κατίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Περιστερίδη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 83' η «Ένωση» έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σιγουρέψει τη νίκη, όταν ο Σταματής κέρδισε πέναλτι από τον Περιστερίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε την εκτέλεση του Κατίδη και αμέσως μετά «νίκησε» και τον Μητρόπουλο.
Κίτρινες: Φέτσης, Φούντας, Φουρτάδο - Αυλωνίτης, Τόσκας, Σάμαρης, Ντούνης, Περιστερίδης
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθήνας)
ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κορδέρο (46' Κατίδης), Γκερέιρο, Φούντας (68' Σταματής), Φέτσης, Πετρόπουλος (78' Φουρτάδο), Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.
Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Αυλωνίτης, Καμπάνταης, Μενδρινός (86' Σμυρλής), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης, Κούρντι, Τόσκας, Κοντοχρήστος, Παναγιωτούδης.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...