Νέα Υόρκη: Αστρονομικά ποσά για την προστασία της Πρώτης Κυρίας – Μαζεύουν υπογραφές!

Η προστασία της ίδιας και του γιου της κοστίζει μεταξύ 127.000 και 146.000 δολάρια ημερησίως στην αστυνομία της Νέας Υόρκης!
Περισσότεροι από 225.000 πολίτες υπέγραψαν χθες αίτημα ζητώντας από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να πληρώνει η ίδια τις υψηλές δαπάνες για την ασφάλειά της στη Νέα Υόρκη, αλλιώς να πάει να μείνει στον Λευκό Οίκο.
"Ο φορολογούμενος πληρώνει ένα υπέρογκο ποσό χρημάτων για την προστασία της Πρώτης Κυρίας μέσα στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη",
γράφουν οι υπογράφοντες στην αίτηση που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα change.org. Τη στιγμή που επιβάλλεται η συνδρομή για την ελάφρυνση του χρέους, "η δαπάνη αυτή δεν παράγει κανένα θετικό αποτέλεσμα για τη χώρα και δεν θα πρέπει πλέον να χρηματοδοτείται".
Το αίτημα, το οποίο μέχρι χθες στις 17.30 τοπική ώρα (00.30' ώρα Ελλάδας) είχαν υπογράψει 225.000 πολίτες, θα δοθεί στους γερουσιαστές της αριστερής πτέρυγας του Δημοκρατικού Κόμματος, Μπέρνι Σάντερς και Ελίζαμπεθ Γουόρεν.
Η Μελάνια Τραμπ έχει δηλώσει ότι θα μείνει στη Νέα Υόρκη κοντά στον γιο της Μπάρον μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Η προστασία της ίδιας και του γιου της κοστίζει μεταξύ 127.000 και 146.000 δολάρια ημερησίως στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, είχε δηλώσει ο αρχηγός της αστυνομίας Τζέιμς Ο' Νιλ, σε επιστολή του προς τους κοινοβουλευτικούς της πόλης, με ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου.
Η προστασία της προεδρικής οικογένειας από την εκλογή στις 8 Νοεμβρίου του Ντόναλντ Τραμπ έως την ορκωμοσία του στις 20 Ιανουαρίου στοίχισε 24 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 380.000 δολάρια ημερησίως, διευκρίνισε ο Ο' Νιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...