Νέο κόμμα από τον Νότη Μαριά – «Ελλάδα – Ο Άλλος Δρόμος» (video)

Ο ευρωβουλευτής και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος με το όνομα «Ελλάδα – Ο Άλλος Δρόμος»
  • Πάνω από 200 άτομα συμμετείχαν στις ομάδες εργασίας για την επεξεργασία των θέσεων του κόμματος.
«Ελλάδα – Ο Άλλος Δρόμος», αυτό είναι το νέο κόμμα του Νότη Μαριά.

Ο ευρωβουλευτής και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς, ανακοίνωσε την ίδρυσή του, σε δηλώσεις του έξω από τον Άρειο Πάγο, μετά την κατάθεση, την Τρίτη, της σχετικής ιδρυτικής δήλωσης του κόμματος στο ανώτατο δικαστήριο.
Πάνω από 200 άτομα συμμετείχαν στις ομάδες εργασίας για την επεξεργασία των θέσεων του κόμματος.
«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας προχωρήσαμε σήμερα στην ίδρυση πολιτικού κόμματος με το όνομα «Ελλάδα – Ο Άλλος Δρόμος». Όπως έχουμε συζητήσει με χιλιάδες πολίτες στις εκδηλώσεις οι οποίες έγιναν σε όλη την Ελλάδα, στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο η πρωτοβουλία μας αυτή αποσκοπεί στο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η πατρίδα μας επιτέλους να απελευθερωθεί από τους τοκογλύφους δανειστές», ανέφερε ο κ. Μαριάς.
..
Συνεχίζοντας, ο Έλληνας ευρωβουλευτής τόνισε ότι το νέο κόμμα «είναι πλέον το πολιτικό κίνημα με το οποίο χιλιάδες Έλληνες πολίτες θα αγωνιστούν προκειμένου να καταργηθούν τα μνημόνια, να απελευθερωθεί η πατρίδα μας από τους τοκογλύφους δανειστές, να διαγραφεί το επονείδιστο χρέος, να διεκδικήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις, να παλέψουμε για την ανασυγκρότηση της χώρας και της οικονομίας και την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου, για μία διαφορετική πορεία της πατρίδας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι».
Και κατέληξε καλώντας τους πολίτες «που ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις, που δεν θέλουν η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα μεγάλο hotspot με χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες να συμπορευθούν μαζί μας».
Ο ευρωβουλευτής επισημαίνεται ότι το νέο κόμμα «Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος», σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις αποκτά θεσμικό ρόλο ως «Κόμμα εκπροσωπούμενο στην Ευρωβουλή» από τον ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.
(ΑΠΕ – ΜΠΕ)
πηγη
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...