Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S8 (vid)

Το νέο Galaxy S8 παρουσίασε η Samsung, το οποίο είναι το πρώτο smartphone μετά την απόσυρση όλων των συσκευών Galaxy Note 7, λόγω ελαττωματικών μπαταριών που είχαν τάση ανάφλεξης.

Το νέο κινητό είναι πιο μακρόστενο και έχει μια από τις μεγαλύτερες κυρτές οθόνες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ χωρίς σχεδόν καθόλου περιθώρια.

Δύο εκδοχές παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση τύπου στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη, με καμπύλες οθόνες ΑΜΟLED ΗDR 15,75 εκ. και 14,73 εκ. αντίστοιχα.
Τα κινητά θα διατεθούν στην αγορά στις 21 Απριλίου.
Οι αμερικανικές εταιρείες επικοινωνιών T-Mobile US και Verizon Communications ανακοίνωσαν ότι οι συσκευές θα διατεθούν προς λιανική πώληση στα περίπου 700 δολάρια (651 ευρώ) το μοντέλο της μικρότερης οθόνης και περίπου 850 δολάρια (791 ευρώ) αυτό της μεγαλύτερης.
Μεταξύ άλλων οι καινούργιες συσκευές περιλαμβάνουν μια νέα υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης (Bixby), με ένα σύστημα με φωνητικές εντολές σαν το Siri της Apple. Υπάρχει επίσης και μια νέα εφαρμογή αναγνώρισης προσώπου που επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν τις συσκευές τους απλώς με το βλέμμα.
Και οι δύο εκδόσεις του Galaxy S8 θα διατεθούν με τους πανίσχυρους Qualcomm Snapdragon 835 ή τον Samsung Exynos 8895 στο εσωτερικό τους. Πρόκειται για δυο SoCs τελευταίας γενιάς που έχουν κατασκευαστεί με την αρχιτεκτονική των 10nm.
..
πηγη
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...