H Ρωσία θα δημοσιεύσει τεκμήρια που αποδεικνύουν εμπλοκή ΗΠΑ στην κατάρριψη του μεταγωγικού Il-76

 Στον χειρισμό του συστήματος Patriot κρύβεται το μυστικό της κατάρριψης του Il-76 σύμφωνα με τη Ρωσία

Η Ρωσία είναι έτοιμη να παράσχει σε διεθνείς εμπειρογνώμονες στοιχεία για τη συμμετοχή της Ουάσιγκτον στη συντριβή του μεταγωγικού Il-76 με Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου στην περιοχή του Belgorod.
Μάλιστα κάτι τέτοιο προαναγγέλθηκε από τον επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις διαπραγματεύσεις στη Βιέννη για τη στρατιωτική ασφάλεια και τον έλεγχο των εξοπλισμών, Konstantin Gavrilov, κατά την ομιλία του στην ολομέλεια του Φόρουμ του ΟΑΣΕ για τη Συνεργασία Ασφάλειας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρουν την ευθύνη για μια ουσιαστικά τρομοκρατική επίθεση από κοινού με το καθεστώς του Zelensky, στο οποίο η Ουάσιγκτον προμηθεύει σκόπιμα όπλα για να σκοτώσει Ρώσους στρατιωτικούς και αμάχους, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, χωρίς να γλιτώσει ούτε τον δικό της στρατό που αιχμαλωτίστηκε. Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε διεθνείς εμπειρογνώμονες, στους οποίους θα παράσχουμε υλικά τεκμήρια [που αποδεικνύουν] ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται πίσω από αυτό το έγκλημα», τόνισε ο Gavrilov.
Σύμφωνα με τον Ρώσο διπλωμάτη, τα τακτικά και τεχνικά δεδομένα του συστήματος Patriot που κατέρριψε το ρωσικό αεροπλάνο και τα απαραίτητα προσόντα των χειριστών της εγκατάστασης «μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι υπήρχε μεγάλος βαθμός πιθανότητας ότι και Αμερικανοί θα μπορούσαν να είναι μέρος της πλήρωμα πυραυλικού συστήματος αεράμυνας».

www.bankingnews.gr                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...