Αποκάλυψη-σοκ: «Οι εμβολιασμένοι κατά Covid-19 έχουν 52% περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν καρκίνο “τούρμπο”»!

 Η Ivana Pavic, μία παθολόγος από την Κροατία, σε συομιλία της με τον ερευνητή Steve Kirsch προχώρησε σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη:

Οι εμβολιασμένοι κατά Covid έχουν ιδιαίτερα αυξημένες πιθανότητες για να εκδηλώσουν καρκίνους «τούρμπο» σε ένα ποσοστό της τάξης του 52%.

Ανησυχητική είναι και η αποκάλυψη του ερευνητή Steve Kirsch, ότι οι εμβολιασμένοι έχουν αρχίσει να μεταδίδουν ιούς και στους ανεμβολίαστους, οι οποίοι ξεκίνησαν και αυτοί να νοσούν από τέτοιο είδος καρκίνου.

Σύμφωνα με την Pavic, το 65% όλων των περιπτώσεων καρκινώματος μεταξύ ατόμων ηλικίας 15 έως 59 ετών έλαβε μία ή περισσότερες ενέσεις για τον πανδημικό ιό, με ποσοστό εμβολιασμού 55% συνολικά στην ίδια ηλικιακή ομάδα (εννοεί από τρεις δόσεις και πάνω).

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, αυτό σημαίνει ότι το να εμβολιαστεί κάποιος για τον Covid αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης αυτής της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου κατά 52%!

«Σχεδόν κανένας στην Κροατία δεν επιλέγει πια τις λήψεις, παρόλο που το 99% των γιατρών τις συνιστούν ως ασφαλείς και αποτελεσματικές. 

Ίσως μπορέσω να πάρω έναν από αυτούς να έρθει στην κάμερα μαζί μου για να εξηγήσει την σύστασή τους αυτή», αναφέρει η παθολόγος!

Ο Kirsch, από την πλευρά του, ανέφερε πως μια πάροχος υγειονομικής περίθαλψης, εξήγησε ότι οι περιπτώσεις καρκίνου «Τούρμπο» ξεκίνησαν να αφορούν μόνο εμβολιασμένους, αλλά τώρα επηρεάζουν και ορισμένους από τους ανεμβολίαστους φίλους της.

«Ενώ αρχικά οι turbo καρκίνοι φαίνεται να συμβαίνουν μόνο στους εμβολιασμένους, έχω τρεις φίλους/γνωστούς στον ευρύτερο κύκλο μου των μη εμβολιασμένων που πέθαναν από ξαφνικό καρκίνο», αποκάλυψε αυτό το άτομο και υπογράμμισε:

«Υπάρχουν ολοένα και περισσότερες ενδείξεις ότι τώρα το μη εμβολιασμένο αίμα εμφανίζει παρόμοια εγκλείσματα ή αμφισβητούμενα προφίλ αίματος όπως αρχικά φαινόταν μόνο στους εμβολιασμένους»

Με άλλα λόγια, τονίζεται, η αποβολή του εμβολίου φαίνεται να περνά από εμβολιασμένους σε μη εμβολιασμένους, προσβάλλοντας τους δεύτερους με ορισμένες από τις ίδιες ασθένειες με αυτές των πρώτων, παρόλο που δεν έχουν λάβει ποτέ ούτε μια ένεση για covid-19.

Η αποβολή/απόρριψη του εμβολίου είναι μια μορφή ιικής αποβολής που μπορεί περιστασιακά να συμβεί μετά από ιογενή λοίμωξη που προκαλείται από εξασθενημένο (ή “ζωντανό ιό”) εμβόλιο!

Η απόρριψη του εμβολίου, ή η απόρριψη του ιού, συμβαίνει όταν ένα εμβόλιο απελευθερώνει μέρη ενός ιού, με αποτέλεσμα την εξάπλωση μιας λοίμωξης.

Είναι μια διαδικασία κατά την οποία το σώμα απελευθερώνει ιικά σωματίδια από ένα εμβόλιο και δημιουργεί υποθετικά κίνδυνο μόλυνσης σε άλλους. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kirsch, υπάρχει αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου και μεταξύ των μη εμβολιασμένων!

«Η δημιουργία της παραποιημένης πρωτεΐνης ακίδας είναι το θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί γιατί αυτή είναι που προκαλεί σχεδόν όλη την ζημιά, είτε μέσω καρκίνου, καρδιακών προβλημάτων, αυτοάνοσων ασθενειών κ.λπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνθρωποι που έκαναν τις λήψεις έχουν σίγουρα υψηλότερη συγκέντρωση ακίδας, ωστόσο πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν έλαβαν εμβόλιο αντιμετωπίζουν επίσης σημαντικά προβλήματα υγείας», σημειώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...