Σακίρα και Γουότερς φτιάχνουν το "θέρετρο των πλουσίων"

Τι κοινό έχουν η Σακίρα και ο Ρότζερ Γουότερς εκτός από το τραγούδι; Ενα νησί! Η Κολομβιανή..
σούπερ σταρ και ο πρώην ηγέτης των Pink Floyd ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αγοράσουν ένα νησί στην Καραϊβική, με 12 εκατ. ευρώ ο καθένας!
Η αγαπημένη του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Τζέραρντ Πικέ και ο μπασίστας-τραγουδιστής που ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά με τις ιστορικές συνθέσεις του για λογαριασμό της διάσημης αγγλικής μπάντας ένωσαν τις δυνάμεις τους στον τομέα του real estate για να δημιουργήσουν το «θέρετρο των πλουσίων».
Η 34χρονη Σακίρα και ο 68χρονος Γουότερς ελπίζουν ότι θα επαναφέρουν τον πραγματικό τουρισμό, όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.
Αυτό που δεν εξήγησαν είναι πώς θα το καταφέρουν, αφού στόχος τους είναι να προσφέρουν ελκυστικά πακέτα σε πλούσιους άντρες και γυναίκες που θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν πολυτελείς διακοπές σε μίνι βίλες με ιδιωτική παραλία για να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.
Επίσης, στο νησί θα χτιστούν και μια σειρά ξενοδοχεία που θα έχουν άμεση πρόσβαση στις απίθανες ακτές της Καραϊβικής, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πουλήσουν εκτάσεις δίπλα στη θάλασσα σε όσους επιθυμούν να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους.
Το Μποντς Κέι στις Μπαχάμες, όπως ονομάζεται το νησί που ανήκει πια στους δύο μουσικούς, έχει πέντε παραλίες και τρεις μαρίνες, αλλά και φυσικούς καταρράκτες τους οποίους η Σακίρα και ο Γουότερς θέλουν να εκμεταλλευτούν διαφορετικά.
Εκεί θα χτίσουν ένα «καταφύγιο καλλιτεχνών» για όσους επιθυμούν να αποσυρθούν για κάποιο διάστημα από τα κοινά, αλλά θα μπορούν να αντλούν έμπνευση από γκαλερί που θα υπάρχουν σε γειτονικά κτίρια!
Ο Αρτούρο Ρουμπινστάιν, επιχειρηματίας που συμμετέχει στο κατασκευαστικό πλάνο, ανέφερε: «Δεν πρόκειται να υπάρχουν διακόσια ταχύπλοα στο λιμάνι και μερικά γήπεδα γκολφ για τους πλούσιους. Θα είναι μια διαφορετική προσέγγιση. Η Σακίρα και ο Ρότζερ θέλουν να αποκαλούν την ιδέα τους “έκρηξη των αισθήσεων”. Ο όλος σχεδιασμός έχει να κάνει περισσότερο με την τέχνη και τον πολιτισμό».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...