Νέα στρατηγική του Ομπάμα Γιά Πεντάγωνο

Συντάξεις και προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τα στρατεύματα των ΗΠΑ θα μειωθούν δραστικά κάτω από ένα νέο..
προϋπολογισμό που παρουσίασε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα την Πέμπτη. Δεν είναι όλες οι πτυχές του Υπουργείου Άμυνας θα εκμηδενιστεί, ωστόσο.
Το Υπουργείο Άμυνας θα τάφρο ιατρικά οφέλη για τους στρατιώτες, αλλά συνεχίζουν να δαπανήσουν για ακριβά οπλοστάσιο της καταστροφής.Πρόεδρος Ομπάμα προσχώρησε ο υπουργός Αμυνας Λίον Πανέτα από το Πεντάγωνο νωρίς την Πέμπτη σε μια σπάνια δημόσια διεύθυνση από τις δύο να μιλήσουν αλλαγές που έγιναν στο καθολικό σε σχέση με τη λειτουργία του στρατού των ΗΠΑ. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ αρχίζει να περιορίσουν τις ξένες επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, η κυβέρνηση Ομπάμα είναι η εξεύρεση λιγότερη ανάγκη για τη στρατιωτών και των γυναικών που έχουν για την μαχών για την τελευταία δεκαετία. Για να μειώσουν το κόστος, το νέο προϋπολογισμό θα εξαλείψει έτσι τις θέσεις από τις ένοπλες δυνάμεις και να ξεκινήσει τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό και τα σχέδια της υγειονομικής περίθαλψης για στρατιωτικούς κτηνιάτρους.
Οι αλλαγές θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση του προϋπολογισμού του Υπουργείου Άμυνας, όπως το Πεντάγωνο αποκαλύπτει ότι θα συνεχίσει να επενδύει δισεκατομμύρια στην κοπή όπλα αιχμής και τις δυνατότητες του κυβερνοχώρου.
Επικαλούμενη το τέλος του πολέμου στο Ιράκ και την ανάληψη πίστωσης των στρατευμάτων στο Αφγανιστάν, ο πρόεδρος δήλωσε την Πέμπτη ότι οι ΗΠΑ πρέπει να strategize για το πώς να την επιτυχή προετοιμασία για τις μελλοντικές συγκρούσεις. Για να γίνει αυτό, είπε ο Ομπάμα, μπότες στο έδαφος θα χρειαστούν όλο και λιγότερο. Αντ 'αυτού, οι ΗΠΑ θα βασίζονται περισσότερο σε μια ευέλικτη, διασκορπισμένα οπλοστάσιο των στρατευμάτων και η αυξημένη επιτήρηση χώρου ηλικία παρουσία οπλικών συστημάτων.
Πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε ότι η κίνηση στην πλάτη κλίμακας προσωπικό έρχεται μετά αποδεκατίζοντας ηγεσία της Αλ Κάιντα, εξελίσσεται στο Αφγανιστάν και μια επιτυχημένη αποστολή για την προστασία του Λιβυκού λαού και να βοηθήσει στην ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι. Παρά τις νίκες, όμως, η Αμερική πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τη μελλοντική δράση σε άλλα μέρη του κόσμου.
"Ναι, η παλίρροια του πολέμου υποχωρεί», δήλωσε ο Ομπάμα, αλλά «τι είδους στρατιωτική θα χρειαζόμαστε πολύ μετά τους πολέμους της τελευταίας δεκαετίας είναι πάνω;"
Ναι, η στρατιωτική μας θα είναι πιο λιτή, αλλά ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διατηρήσουν τη στρατιωτική υπεροχή της," είπε.
Κατά την αντιμετώπιση της ομάδας ο ίδιος, ο υπουργός Αμυνας Πανέτα ανακοίνωσε ότι η υπεροχή θα βρεθούν στο δρόμο του στηρίζεται λιγότερο σε Αμερικανούς πολίτες κατά τη διάρκεια του πολέμου και περισσότερο από την απερίσκεπτη φονικές μηχανές, ειδικά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
"Όπως έχουμε μείωση του συνολικού προϋπολογισμού για την άμυνα, θα προστατεύσουμε και σε μερικές περιπτώσεις να αυξήσει τις επενδύσεις μας σε ειδικές δυνάμεις της λειτουργίας στις νέες τεχνολογίες, όπως το. . . μη επανδρωμένων συστημάτων, στο χώρο και ειδικότερα στον κυβερνοχώρο ", δήλωσε ο Πανέτα.
Νέα ημερήσια διάταξη του Πενταγώνου δεν είναι όλα χαστούκι-παύλα αλλαγές των συντάξεων και τις επενδύσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων κηφήνας, όμως. Πανέτα επέμεινε επίσης ότι, παρά τις φήμες ότι οι ΗΠΑ θα προβεί σε αλλαγές στο δόγμα του να είναι σε θέση να καταπολεμήσουν πολλαπλών πολέμων να επικεντρώνονται σε μία μόνο σύγκρουση, ο γραμματέας είπε ότι η Αμερική θα συνεχίσει να βρίσκεται στη έτοιμος να πολεμήσει τους εχθρούς πολλαπλές ανά πάσα στιγμή. Πανέτα αποκάλυψε ότι το νέο σχέδιο θα τοποθετήσει τα αμερικανικά στρατεύματα σε διάφορους ντόπιους σε διεθνές επίπεδο, έτσι ώστε ο στρατός θα μπορούσε να είναι έτοιμη να αναπτυχθεί σε κάθε χώρα, ανά πάσα στιγμή.
«Καθώς κινούμαστε προς αυτή τη νέα κοινή δύναμη, είμαστε εξισορρόπηση επίσης gloal στάση και την παρουσία μας», δήλωσε ο Πανέτα. Συγκεκριμένα, «η άνοδος των νέων εξουσιών σε όλη την Ασία και τις δραματικές αλλαγές» στη Μέση Ανατολή απασχολούν και θα εγγυάται την κινητοποίηση των αμερικανικών στρατευμάτων να είναι έτοιμο στα σύνορα της Βόρειας Κορέας και ίσως και το Ιράν. Η δράση αυτή θα έρθει σε μια εποχή "ένα πολύ σοβαρό έλλειμμα και το πρόβλημα του χρέους στην πατρίδα μας», παραδέχτηκε ο γραμματέας, όμως, ο οποίος είπε ότι το οικονομικό πρόβλημα που ισορροπεί στην Αμερική, ήταν "μια εθνική κίνδυνο για την ασφάλεια."
"Δεν πιστεύω ότι πρέπει να επιλέξουν μεταξύ την εθνική μας ασφάλεια και δημοσιονομική ευθύνη», είπε ο Πανέτα.
«Δεν μας αντιμετωπίζουν, προφανώς, τις απειλές του παρελθόντος. Εμείς αντιμετωπίζουμε τις απειλές του εικοστού πρώτου αιώνα. Και αυτό απαιτεί μεγαλύτερη ευελιξία στην αλλαγή και να αναπτύξει δυνάμεις, για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και να νικήσει οποιοδήποτε εχθρό, οπουδήποτε ", δήλωσε ο Πανέτα." Πώς θα νικήσουμε τον εχθρό μπορεί πολύ καλά να ποικίλουν μεταξύ των συγκρούσεων, αλλά δεν κάνει κανένα λάθος, θα έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει και να νικήσει περισσότερους από έναν αντίπαλο τη φορά.
Ως μια παγκόσμια δύναμη, η στρατιωτική μας ποτέ δεν θα κάνει μόνο ένα πράγμα», πρόσθεσε ο Πανέτα.
Παρά την πρόσθετη χρησιμοποίηση και την ανάπτυξη επιπλέον μέτωπα και βάσεις, επίσης στην ημερήσια διάταξη, είναι σοβαρά χτυπήματα στις συντάξεις των βετεράνων.
«Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές επιθετική για να απομακρύνετε τις αποβλήτων, μείωση των γενικών εξόδων, να μεταρρυθμίσει τις πρακτικές των επιχειρήσεων [και] να εδραιώσει η επανάληψη των εργασιών μας», είπε ο Πανέτα. Σύμφωνα με Εκσυγχρονισμός της Στρατιωτικής πρόταση Συνταξιοδότηση παρουσίασε στο Πεντάγωνο σύστημα τον Αύγουστο, βετεράνοι που έχουν υπηρετήσει λιγότερο από 20 χρόνια θα δούμε δραστικές αλλαγές στο πώς η κυβέρνηση παρέχει γι 'αυτούς μετά από το χρόνο υπηρεσίας τους.
"Πρέπει να έχουμε μια υπεύθυνη συζήτηση για το πώς θέλουμε να προετοιμαστούμε για το μέλλον", δήλωσε ο Πανέτα νωρίτερα εντός του έτους. Σύμφωνα με την ισχύουσα στρατιωτική διαδικασία, κτηνίατροι των ΗΠΑ αναμένεται να λάβει συνταξιοδοτικό εισόδημα από το ήμισυ του μισθού τους μετά τη συμπλήρωση 20 ετών υπηρεσίας στις ένοπλες δυνάμεις. Ο εκσυγχρονισμός της Στρατιωτικής συνταξιοδοτικό σύστημα, ωστόσο, θα θέσει σε εφαρμογή ένα 401k στιλ σχέδιο που θα προσφέρουν εισφορές κυβέρνηση μόλις κτηνίατροι φτάσει τη νόμιμη ηλικία συνταξιοδότησης.
Πανέτα μόνο αναφέρθηκε σε αλλαγές στις συσκευασίες όφελος των παλαιμάχων Πέμπτη το πρωί, λέγοντας ότι η τελική γραφική εργασία θα είναι διαθέσιμη αργότερα αυτό το μήνα. Έκανε, ωστόσο, τη διεύθυνση στιγμιαία το υπουργείο Άμυνας του προσωπικού που στέκεται να επηρεαστούν, λέγοντας, «ξέρω ότι έχετε προσέξει τις διαβουλεύσεις για τον προϋπολογισμό εδώ στην Ουάσιγκτον."
«Δεν έχω καμία ευθύνη υψηλότερη από ό, τι παλεύει για να προστατέψει εσάς και τις οικογένειές σας, και ακριβώς όπως έχουν αγωνιστεί και την αφαίμαξη, την προστασία της χώρας μας, δεσμεύομαι να σας πω ότι θα παλέψω για σας και για τις οικογένειές σας," προβάλει Πανέτα, μόνο σε άμεσα προσθέσει, «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δημοσιονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα αυτή είναι δύσκολη και με πολλούς τρόπους βρισκόμαστε σε ένα σημείο κρίσης."
Ο ίδιος ο Πρόεδρος προσφέρεται μόνο ότι η κυβέρνηση θα "συνεχίσει να εργάζεται για να δώσει τους βετεράνους μας η φροντίδα" που τους αξίζει, αλλά δεν κατάφερε να παρουσιάσει συγκεκριμένα τις αλλαγές.
Μιλώντας για την ευελιξία και την ανάγκη να απαλλαγούμε από «ψυχρού πολέμου της εποχής του" όπλα, ωστόσο, δεν τήρησε το Πεντάγωνο πρόσφατα από την επένδυση σε κάποια εκπληκτικά ακριβές και, αναμφισβήτητα, απαρχαιωμένο εξοπλισμό. Η κίνηση να κάνει αλλαγές στον προϋπολογισμό του έρχονται λίγες μόλις ημέρες μετά, αποκαλύφθηκε ότι οι ΗΠΑ σύντομα θα έχει στο οπλοστάσιό του, το USS Gerald R Ford αεροπλανοφόρο, το οποίο όχι μόνο θα χρησιμεύσει ως πιο ακριβό πολεμικό πλοίο του κόσμου που δημιουργήθηκε ποτέ - αλλά το πιο ακριβό όπλο καθώς και σε μια τιμή των 11,5 δισ. δολαρίων για την ενιαία πλοίο. Όπως RT ανέφερε τον Αύγουστο, οι ΗΠΑ ήταν επίσης στα σχέδια για την εξασφάλιση $ 23 δισεκατομμυρίων σε αεροπλάνα διαστημικής εποχής drone αεροσκαφών, καθώς και.
Πριν ολοκληρώσω τη δήλωσή του, Πανέτα περιγράφονται συνοπτικά το σχέδιο βάζοντας forthspecific αλλαγές: η μείωση των αμερικανικών δυνάμεων από κοινού? Την κινητοποίηση των στρατευμάτων ειδικά στη Μέση Ανατολή και του Ειρηνικού? Αυξημένη σχέσεις με τους συμμάχους και την ενίσχυση της ικανότητας της χώρας να χτυπήσει γρήγορα και με αυτοπεποίθηση.
Πανέτα, δήλωσε ότι υπάρχει «κάποιο επίπεδο, αλλά επιπλέον αποδεκτού κινδύνου στο σχέδιο του προϋπολογισμού," και πρόσθεσε ότι η διοίκηση δεν έμεινε με εύκολες επιλογές κατά τη σύνταξη αυτή.
Διεύθυνση του Ομπάμα από ενημέρωση αίθουσα του Πενταγώνου το πρωί της Πέμπτης σηματοδότησε την πρώτη φορά που οποιαδήποτε διοικητής-in-chief διέσχισε το Potomac να μιλήσει από την έδρα του Υπουργείου Άμυνας του. Μετά το κλείσιμο παρατηρήσεις του και την παράδοση του δωματίου πάνω σε Leon Πανέτα, ο Ομπάμα είπε ότι η τελευταία προσπάθεια από το Υπουργείο Άμυνας "αντανακλά την καθοδήγηση" ότι "προσωπικά έδωσε" καθ 'όλη τη διαδικασία σύνταξης του προϋπολογισμού.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...