Ράλυ Ντακάρ Δέν Τά Πάνε Καλά οι Ρώσοι Kamaz φορτηγό αναστέλλεται για Ντακάρ 2012

Βροχή και χιόνι στις Άνδεις ανάγκασαν τους οργανωτές να ακυρώσουν το στάδιο της Παρασκευής από το Ράλι Ντακάρ. Ακόμα πιο δυσάρεστες ειδήσεις που εμπλέκονται ρωσικά Kamaz οδηγός Eduard Nikolaev..
ο οποίος έχει αποκλειστεί για το σπάσιμο των κανονισμών αγώνα.
Συντομευτεί το στάδιο της Πέμπτης στην Αργεντινή ανήκε στην Krzysztof Πολωνίας Hołowczyc ο οποίος ήταν ταχύτερος στους αμμόλοφους για να διεκδικήσει τον πρώτο στάδιο νίκη του, που διακινούνται τον σε δεύτερη συνολικά πίσω από την υπεράσπιση πρωταθλητής Stephane Peterhansel.
Ο Γάλλος ήταν ο τρίτος ταχύτερος, πίσω από αμερικανική Robby Gordon.
Ενώ ένα άλλο Γάλλος, Cyril Despres, κυριάρχησε στην κατηγορία μοτοσικλετών. Είναι πλέον εννέα λεπτά πριν την υπεράσπιση πρωταθλητής Marc Coma στην γενική κατάταξη.
Ολλανδός Gerard De Rooy ανοίγει το δρόμο στο τμήμα φορτηγών, όπου ρωσικά up-and-έλα Eduard Nikolaev έχει αποκλειστεί για αντιαθλητική συμπεριφορά.
Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά την τέταρτη ημέρα του αγώνα, όταν Kamaz Nikolaev του συγκρούστηκε με το SUV του José Luis και Marc Di Palma. Οι Αργεντινοί παραδέχθηκε ότι έσφαλαν λίγο μετά το τέλος της σκηνής, αλλά και της ρωσικής πλευράς, που κατηγορούνται για «παροχή βοήθειας ανεπαρκής» και ανέστειλε μέχρι το τέλος της φετινής διοργάνωσης. Φορτηγό Νικολάγιεφ ήταν ο ταχύτερος στην ομάδα το 2012.
Του 2012 στο Ράλι Ντακάρ ήταν δύσκολο για τη ρωσική ομάδα, που έχουν συνηθίσει στην επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Ομάδα Kamaz έχουν τώρα τρεις υπόλοιπες φορτηγά στον αγώνα και θα ελπίζουν να γυρίσει τα πράγματα γύρω από την πορεία στο Περού.


ΔΕΙΤΕ  VIDEO
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...