Βγήκε (επιτέλους) η διαφήμιση των εσωρούχων του David Beckham για την H&M

Λίγο πριν του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορείς να αγοράσεις τη νέα σειρά εσωρούχων του David Beckham για την H&M και από τώρα, που τον βλέπεις στη διαφήμιση, μπορείς να ευχηθείς ο καλός σου να του μοιάζει λίγο όταν τα φοράει..
Ο Άγιος Βασίλης άργησε λίγο, αλλά όλες οι γυναίκες τον συγχωρούμε. Σήμερα 4 Ιανουαρίου μπορούμε να ρίξουμε μία πρώτη ματιά στη νέα σειρά εσωρούχων του  David Beckham για την H&M και να πάρουμε ιδέες για το δώρο του αγαπημένου μας για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Που αλλού πήγε το μυαλό σας;
 

Όταν τον Ιούλιο μάθαμε τα νέα ανυπομονούσαμε. Ε, λοιπόν, δεν χρειάζεται να περιμένουμε άλλο.

Οι φωτογραφίες της νέας διαφήμισης του 36 ετών David Beckham για την H&M με δείχνουν για μία ακόμη φορά το γυμνασμένο σώμα του, αλλά έχουν και την καλύτερη θέα των νέων του τατουάζ. Τι; Θυμίζει την διαφήμιση για τα εσώρουχα Armani το 2007; Ε, και. Ποια νοιάζεται;
 
 
Τα νέα λευκά και εφαρμοστά εσώρουχα που διαφημίζει ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής όλων των γυναικών θα είναι και φθηνά. Δεν θα κοστίζουν ούτε 10 ευρώ και θα μπορούν να τα αγοράσουν για εκείνες ή τους συντρόφους τους στις 2 Φεβρουαρίου.
Οι φωτογραφίες του  David Beckham με τα εσώρουχα του Armani προκάλεσαν πανικό παγκοσμίως. Η σειρά πήγε εξαιρετικά καλά. Το συμβόλαιο του Βρετανού σταρ με την ιταλική εταιρεία κράτησε τρία χρόνια. Από την πρώτη κιόλας χρονιά τα κέρδη της Armani διπλασιάστηκαν. "Δεν μπορώ να περιμένω να δείξω τα καινούργια εσώρουχα σε όλους" δήλωσε ο Becks (έτσι τον λέμε χαϊδευτικά), "αν και", συμπληρώνει, "δεν νομίζω ότι η μαμά μου θα είναι πολύ χαρούμενη όταν θα με ξαναδεί σε τεράστιες αφίσες μόνο με τα εσώρουχά μου".
 
Ο  David Beckham βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αγγλία με την οικογένειά του. Όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους LA Galaxy, με τους οποίους κατέκτησε το Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου τον περασμένο Νοέμβριο. Για οικογενειακούς λόγους δεν συμφώνησε με την Paris Saint Germain.
  Και ντυμένος μας αρέσει. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...