ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 2ος Ομιλος: Μεγάλη νίκη για Δανία στην Τσεχία(vds)!

Στα έξι γκολ σταμάτησε η Βουλγαρία στην αναμέτρηση με την Μάλτα και με το εκκωφαντικό 6-0 πήρε τη νίκη σε ματς του δεύτερου ομίλου για τα προκριματικά του Mundial και είναι στο κυνήγι της Ιταλίας με εννέα βαθμούς.


Την «υπογραφή» του στην αναμέτρηση έβαλε ο Τόνεφ, που ήταν σε πολύ καλή μέρα και έκανε χατ-τρικ . Η Βουλγαρία είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και ο τερματοφύλακας της Μάλτας, Χοκ, είχε αρκετή δουλειά καθώς οι Βούλγαροι απειλούσαν συνέχεια .

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6΄ ο Τόνεφ, ο οποίος πάλι στο 38΄ έκανε το 2-0. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια και η Βουλγαρία επέστρεψε δυναμικά και ξέσπασε στην Μάλτα με τέσσερα γκολ σε 45 λεπτά.

Στο 47΄ο Ποπόφ έβαλε το τρίτο γκολ, μετά από οχτώ λεπτά ο Γκαργκόροφ έκανε το 4-0 και στο 68΄ ο Τόνεφ έβαλε το τρίτο προσωπικό του τέρμα για το 5-0. Δέκα λεπτά αργότερα και ενώ ο αγώνας είχε πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα για την Μάλτα ο Ιβάνοφ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
Τσεχία - Δανία 0-3

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Δανία μέσα στην Τσεχία, επικρατώντας με 3-0. Ετσι, σκαρφάλωσε στην 3η θέση της κατάταξης και πλέον κρατάει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. Το πρώτο γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 57' με τον Κορνέλιους, ενώ στο 67' ήρθε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ζίμλινγκ στο 82'.

Τα αποτελέσματα:

Βουλγαρία - Μάλτα 6-0

Τσεχία - Δανία 0-3

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...