ΓΙΑ ΤΟΝ 9ο ΟΜΙΛΟ 9ος Ομιλος: Η Γαλλία ξεφεύγει, η Ισπανία... παραπατάει (vds)

Τριάρα η Γαλλία, «Χ» η Ισπανία και οι «τρικολόρ» ξέφυγαν, πλέον, στην κατάταξη του 9ου ομίλου των προκριματικών, αποκτώντας το προβάδισμα για απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Η Γαλλία επικράτησε με 3-1 της αδύναμης Γεωργίας, στο κατάμεστο Σταντ ντε Φρανς, με τον… χορό των γκολ να ανοίγει στο 45'+1' ο Γκιρού, έπειτα από πάσα του Βαλμπουενά.Αυτός ήταν και ο παίκτης που στο 47' έκανε το 2-0, για τους γηπεδούχους, ενώ στο 61' ήρθε ο Ριμπερί να κάνει το 3-0, με τον Βαλμπουενά να βρίσκεται και πάλι μέσα στη φάση. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 71', με τον Κομπανίτζε να μειώνει για την Γεωργία.


Ισπανία – Φινλανδία 1-1


Ενα ακόμη στραβοπάτημα για την Ισπανία που έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Φινλανδία και έχασε έδαφος στο κυνήγι της πρώτης προνομιούχου θέσης του ομίλου. Το σκορ άνοιξε ο Σέρχιο Ράμος στο 49', όμως στο 79' ήρθε ο Πούκι να ισοφαρίσει «παγώνοντας» την εξέδρα!
Πλέον, την ερχόμενη Τρίτη, οι «φούριας ρόχας» θα πρέπει να νικήσουν την Γαλλία στο μεταξύ τους ντέρμπι καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχουν ελπίδες για απευθείας πρόκριση και θα αναγκαστούν να δώσουν τη μάχη τους στα μπαράζ.
Τα αποτελέσματα:
Ισπανία – Φινλανδία 1-1
Γαλλία – Γεωργία 3-1

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...