ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 8ου ΟΜΙΛΟΥ 8ος Ομιλος: 8άρα η Αγγλία αλλά πάλι... δεύτερη! (vds)

Εκανε ό, τι μπορούσε και ακόμη παραπάνω η Αγγλία αλλά το Μαυροβούνιο εξακολουθεί να ηγείται του 8ου ομίλου. Πήρε την εκτός έδρας νίκη από την Μολδαβία και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς. Ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ που τον διατήρησε στο ρετιρέ δεν ήταν άλλος από τον Βούτσινιτς, ο οποίος σκόραρε στο 78' λεπτό της αναμέτρησης.

Αγριο… ξέσπασμα της Αγγλίας στο Σαν Μαρίνο, το οποίο «φιλοδώρησε» με ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά οκτώ τέρματα. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Ντε Βαλιέ στο 12' κι από κει και πέρα το… χάος! Στο 28' ο Τσάμπερλεϊν έκανε το 2-0, στο 35' ο Ντεφόε το 3-0 και στο 39' ο Γιανγκ το 4-0. Στο 42ο λεπτό, ο Λάμπαρντ ανέβασε τον δείκτη στα πέντε τέρματα, ενώ για το 6-0 ήταν η σειρά του Ρούνεϊ να σκοράρει στο 54'. Το τελικό 8-0 διαμόρφωσαν οι Στάριτζ και Ντεφόε στο 70' και 78', αντίστοιχα.

Πολωνία – Ουκρανία 1-3
Μια ευρεία νίκη πανηγύρισε η Ουκρανία μέσα σε… πολωνικά εδάφη. Επικράτησε με 3-1 και έφτασε τους πέντε βαθμούς, όσους και η Πολωνία. Στο 2ο μόλις λεπτό, με τέρμα του Γιαρμολένκο, η Ουκρανία έκανε το 1-0 ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το 2ο γκολ από τον Χάσιεφ. Στο 18' ο Πίζτσεκ μείωσε σε 2-1 αλλά στο 44' ήρθε η… χαριστική βολή με τέρμα του Ζοζουλα.
Τα αποτελέσματα:
Μολδαβία – Μαυροβούνιο 0-1
Σαν Μαρίνο – Αγγλία 0-8
Πολωνία – Ουκρανία 1-3

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...