ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ 3ος Ομιλος: Τριάρα η Γερμανία με... Κάκο! (vds)

Εύκολη αποστολή είχε η Γερμανία που επικράτησε με 3-0 στο Καζακστάν και έφτασε τους 13 βαθμούς στην κατάταξη του 3ου ομίλου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Σβαϊνστάγκερ και χάρισε το προβάδισμα στην ομάδα του, έπειτα από ωραία πάσα του Οζίλ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκέτσε έκανε το 2-0, ενώ στο 74' ο Μίλερ σφράγισε τη νίκη και πάλι έπειτα από πάσα του Οζίλ.
Θυμίζουμε ότι το Καζακστάν παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό, ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε… ελληνική διαιτησία καθώς διαιτητής ήταν ο Τάσος Κάκος με βοηθούς τους Ακριβό και Τάτση και 4ο τον Γιάχο.

Αυστρία - Νησιά Φερόε 6-0

Πάρτι έκανε η Αυστρία κόντρα στα Νησιά Φερόε, όπου επικράτησε με 6-0 και έφτασε τους 7 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 8ο μόλις λεπτό ο Χόσινερ, ενώ στο 20' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Στο 28' ήταν η σειρά του Ιβανσιτς να σκοράρει, ενώ τον... χορό στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 77' άνοιξε ο Ζουνούζοβιτς. Ο Αλαμπα έκανε το 5-0 στο 78', ενώ στο 82' ο Γκάρικς διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Σουηδία - ΕΪΡΕ 0-0

Τέλος, στο 0-0 έμειναν Σουηδία και ΕΪΡΕ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 8 βαθμούς και να περνούν στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα:

Καζακστάν - Γερμανία 0-3

Αυστρία – Νησιά Φερόε 6-0

Σουηδία – ΕΪΡΕ 0-0

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...