ΓΙΑ ΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ 4oς Ομιλος: Προελαύνουν οι «οράνιε» (vds)

Προελαύνει η Ολλανδία στον 4ο όμιλο καθώς μετά τη νίκη της επί της Εσθονίας με 3-0, έφτασε τους 15 βαθμούς και ξέφυγε από την δεύτερη θέση… Μια θέση που διεκδικούν στα… ίσια Ουγγαρία και Ρουμανία που έχουν από 10 βαθμούς. Κόντρα στους Εσθονούς, οι «οράνιε» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερη δυσκολία…
Αν και το πρώτο ημίχρονο πέρασε δίχως να σημειωθεί γκολ, στο 47' ο Φαν ντερ Φάαρτ άνοιξε το σκορ και στο 72' ήρθε ο Φαν Πέρσι να διπλασιάσει τα τέρματα των Ολλανδών. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σάκεν στο 84' έπειτα από σέντρα του Φαν Πέρσι.
Το… ντέρμπι της δεύτερης θέσης δεν ανέδειξε νικητή καθώς Ουγγαρία και Ρουμανία σημείωσαν από δύο τέρματα, για να αναδειχτούν τελικά ισόπαλες 2-2. Στο 16' ο Βαντσάκ έκανε το 1-0 για την Ουγγαρία, ενώ στο 68' ήρθε ο Μούτου να ισοφαρίσει για τους Ρουμάνους σε 1-1. Στο 71' ο Ντζούντσακ ήρθε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά στις καθυστερήσεις ο Τσίπσιου ισοφάρισε σε 2-2, κλέβοντας τον βαθμό.
 


Μια πολύ σημαντική όσο και… προαπαιτούμενη νίκη πανηγύρισε η Τουρκία που επικράτησε με 2-0 της Ανδόρας και έφτασε τους 6 βαθμούς, στην κατάταξη του 4ου Ομίλου.
Η γειτονική χώρα έχει μείνει πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ, ωστόσο, παραμένει ζωντανή και θα τα δώσει όλα για όλα, την ερχόμενη εβδομάδα, κόντρα στην Ουγγαρία.
Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου και συγκεκριμένα στο 30', ο Ινάν έκανε το 1-0 για την Τουρκία, ενώ στο 45+2' ο Γιλμάζ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, έπειτα από πάσα του Μπουλούτ.
Τα αποτελέσματα:
Ανδόρα - Τουρκία 0-2
Ολλανδία - Εσθονία 3-0
Ουγγαρία – Ρουμανία 2-2

PΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...