Τεράστιος ο αντίκτυπος των εκλογών στη Γαλλία - Συντριπτική ήττα Macron 20% και θρίαμβος Le Pen 34% – Τρόμος σε ΗΠΑ, ΕΕ

 Ο φόβος  της Δύσης είναι ότι η ήττα Macron θα μπορούσε να προκαλέσει επιπτώσεις πολύ πέρα από τη Γαλλία, αποδυναμώνοντας την ΕΕ και μακροπρόθεσμα, προσθέτοντας περισσότερες προκλήσεις για τις ΗΠΑ Πριν ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron ανακοινώσει τη διάλυση της Εθνοσυνέλευσης και τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών (30/6 – 7/7) επικοινώνησε με τον Αμερικανό ομόλογό του Joe Biden προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφασή του.

Σαμαράς - Καραμανλής θα στείλουν ηχηρό μήνυμα στον Μητσοτάκη: «Δεν κυβερνάς μόνος σου» - Σε μία κλωστή οι ισορροπίες στη ΝΔ

 Mπορεί τα κόμματα της Κεντροαριστεράς να βρίσκονται σε μία μεγάλη εσωστρέφεια από την οποία θα κάνουν καιρό να βγουν, όμως, τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Κεντροδεξιά παράταξη δείχνουν ότι ο χώρος κρέμεται σε μία λεπτή σχολή.

Οι σκληρές εκφράσεις που ακούστηκαν μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα την περασμένη εβδομάδα δείχνουν ότι οι ισορροπίες στη ΝΔ είναι εύθραυστες.
Πόσο μάλλον, όπως λένε σοβαρές πηγές, εάν δεν υπάρχει προοπτική αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία.

Το πληθωρικό μοντέλο που θα σε «στείλει… αδιάβαστο» με τις πόζες του (φώτο)

 

Η Juli Annee, είναι ένα μοντέλο που θα σε «στείλει… αδιάβαστο», καθώς διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί με πληθωρικό μπούστο, όμορφο πρόσωπο και βλέμμα που «σκοτώνει».

Όλοι, συμφωνούν πως το πληθωρικό μοντέλο είναι σκέτη πρόκληση, όπως και οι πόζες της μπροστά στο φακό.

Άλλωστε, η Juli Annee που έχει αδυναμία στα μικροσκοπικά μπικίνι, συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες που προκαλούν και αναστατώνουν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ντίτα φον Τιζ: Έκανε στριπτίζ μέσα σε ένα γιγάντιο ποτήρι με νερό (βίντεο)

 H Ντίτα φον Τιζ μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού στο σόου του Alexis Mabille στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Βίντεο με την performance της μέσα σε ένα μεγάλο γυάλινο ποτήρι, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και δεν παραπέμπουν σε τίποτα μια γυναίκα που διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Ξεκινάει από αύριο η εξαήμερη εργασία – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

 Από αύριο Δευτέρα 1η Ιουλίου, ξεκινάει η εξαήμερη εργασία στη χώρα μας, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας με εναλλασσόμενες βάρδιες να μπορούν να ζητούν από τους εργαζομένους να εργάζονται και την έκτη ημέρα της εβδομάδας, με προσαύξηση του ημερομισθίου κατά 40%.

Η εφαρμογή της εξαήμερης εργασίας θα συνοδεύεται από την ψηφιακή κάρτα εργασίας και το σύστημα ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.

Σε περιπτώσεις απρόβλεπτου υψηλού φόρτου εργασίας, η επιχείρηση θα μπορεί να εφαρμόζει την έκτη ημέρα εργασίας, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής – Ποιοι διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος

 Στις 11:00 το πρωί της Κυριακής (30/6), έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις.

Επί τάπητος θα βρεθούν οι πολιτικές θέσεις, η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και η στάση στο ζήτημα των συνεργασιών.

Την ίδια στιγμή, όπως έγραψε η στήλη Beast,

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει topless και καλύπτει τα επίμαχα σημεία με δύο… κερασάκια (φωτο)

 Μια topless φωτογραφία ανέβασε χθες στα social media η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το μοντέλο φαίνεται πως ζεσταινόταν και πόζαρε στον φακό τόπλες. 

Στην εικόνα που απέσπασε χιλιάδες likes πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν δυο κεράσια τα οποία κάποιος κρατούσε ακριβώς στο ύψος του στήθους.

Με φόντο το γαλάζιο της Σαντορίνης έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία: «Χαρούμενη Παρασκευή».

Σήμερα ο α’ γύρος των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία: Κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία το κόμμα της Μ.Λεπέν

 Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή (30/6) οι Γάλλοι για τον πρώτο γύρο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη χώρα. 

Οι Γάλλοι θα αρχίσουν να προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα από τις 08:00 (τοπική ώρα· 09:00 ώρα Ελλάδας) και η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 18:00 και στις μεγάλες πόλεις στις 20:00 (19:00 και 20:00 αντίστοιχα), ενώ σχεδόν ταυτόχρονα αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα αποτελέσματα της διαδικασίας που δεν αποκλείεται να ανατρέψει το γαλλικό πολιτικό τοπίο.

Νέες μάχες στην βόρεια Γάζα για τον ισραηλινό στρατό (βίντεο)

 Σκληρές μάχες μαίνονταν χθες Σάββατο ανάμεσα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και μαχητές του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας (αν και είχε ανακοινωθεί ότι είχε εκκαθαριστεί), όπου εκτοπίστηκαν, για ακόμη μια φορά, δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι.

Ο πόλεμος, με έναυσμα άνευ προηγουμένου έφοδο του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας την 7η Οκτωβρίου, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σ’ όλο τον παλαιστινιακό θύλακο, με φόντο την ανησυχία πως θα εξαπλωθεί στον Λίβανο.

«Ο Τραμπ τον έφαγε ζωντανό», «είναι γέρος και δεν μπορεί»: Διπλωμάτες σε όλο τον πλανήτη ζητούν να αποχωρήσει ο Τ.Μπάιντεν

 Το ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν είχε ξεκάθαρο νικητή τον πρώτο και αυτό πλέον είναι το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ διπλωματών και χωρών όπου όλοι είτε κοντά στις ΗΠΑ, είτε μακριά βλέπουν ότι αν οι Δημοκρατικοί θέλουν να έχουν κάποια ελπίδα πρέπει να αποχωρήσει από την διεκδίκηση νέας προεδρίας ο Τ.Μπάιντεν.

«Είναι γέρος και δεν μπορεί», «Πρέπει να φύγει» είναι μερικές από τις δηλώσεις που εκφράζουν διπλωμάτες χωρών και υπουργοί κυβερνήσεων που επιβεβαίωσαν στην τηλεμαχία αυτό που ο Λευκός Οίκος προσπαθούσε να κρύψει για την ικανότητα του νυν προέδρου στην διακυβέρνηση.

Τα υπερπόντια εδάφη της Γαλλίας ψήφισαν οι πρώτες ψηφοφορίες στις βουλευτικές εκλογές υψηλού κινδύνου

 Η ψηφοφορία ξεκίνησε το Σάββατο στα υπερπόντια εδάφη της Γαλλίας που βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών του Καναδά, στην Καραϊβική και στο νότιο αμερικανικό έδαφος της Γαλλικής Γουιάνας.

Περίπου 49 εκατομμύρια Γάλλοι έχουν δικαίωμα ψήφου στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της χώρας.

By: FRANCE 24 Follow | FRANCE 24

Γαλλία: Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή στον πρώτο γύρο των εκλογών – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

 Με τη συμμετοχή να αναμένεται ό, τι θα είναι πάρα πολύ μεγάλη, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στη Γαλλία η ώρα της κάλπης πλησιάζει. Μέσα σε ένα πολύ τεταμένο κλίμα, οι Γάλλοι ψηφοφόροι στο δεύτερο γύρο καλούνται να επιλέξουν μία από τις τρεις παρατάξεις – συμμαχίες, την ακροδεξιά, το Μέτωπο της Αριστεράς και το κυβερνών κόμμα του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

"Εχουμε ένα πρόβλημα". Ο Μπάιντεν τρόμαξε όχι μόνο την Αμερική, αλλά ολόκληρο τον κόσμο

 Για πρώτη φορά στην ιστορία, η προσοχή όλου του κόσμου στράφηκε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ. Ωστόσο, προηγουμένως, για τον υπόλοιπο πλανήτη, αυτό ήταν ένα περίεργο και, ίσως, άξιο δανεισμού μορφή προεκλογικής εκστρατείας, αλλά ουσιαστικά αδιάφορο και απλά

Ο Μπάιντεν πείθεται να θυσιαστεί

 Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας μοχθηρός ψεύτης και ο Τζο Μπάιντεν είναι καλός άνθρωπος και πρόεδρος, αλλά πρέπει να παραιτηθεί. Αυτό το συμπέρασμα βγήκε από το αμερικανικό κατεστημένο με βάση τα αποτελέσματα της συζήτησης, εν προκειμένω δια στόματος Thomas Friedman από τους New York Times.

Η Δύση ανακάλυψε τα φονικά όπλα της Ρωσίας στον διάδρομο

 Παρά το γεγονός ότι η συλλογική Δύση, με την εικόνα ενός μεθυσμένου DJ, δεν θέλει να αλλάξει το ρεκόρ και επαναλαμβάνει μανιωδώς ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Ρωσία να κερδίσει στην Ουκρανία», διαφορετικά ολόκληρος ο κόσμος με επίκεντρο την Ουάσιγκτον θα χάσει, αυτός ο κόσμος είναι έχει γίνει ήδη αμετάκλητα παρελθόν, και ένα νέο δημιουργείται στα μάτια μας.

Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας – Τι λέει ο συγγενής θύματος που ανακίνησε το θέμα

 Στο Κουλούρι, στην έκταση του ΟΣΕ, όπου φυλάσσονται τα τεκμήρια του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μεταφέρθηκε ήδη κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που αναζητούσαν οι αρχές και το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία – τεκμήριο του ΕΡΤΝews.

67% των Αμερικανών θεωρεί το Ν. Τραμπ θριαμβευτή του debate –

  «Είμαστε τελειωμένοι αν δεν αποσυρθεί ή αν δεν πεθάνει» λένε οι Δημοκρατικοί!

Θριάμβευσε στο πρώτο debate στις ΗΠΑ o Nτόναλντ Τραμπ όπως καταδεικνύει και δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε εκ μέρους του CNN, το οποίο όπως είναι γνωστό απηχεί τις απόψεις και τις θέσεις του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Η μόνη μας ελπίδα είναι να αποσυρθεί, να έχουμε ένα συνέδριο με διαπραγματεύσεις ή να πεθάνει. Διαφορετικά, είμαστε τελειωμένοι», δήλωσε ένας σύμβουλος των Δημοκρατικών!

Κοσμος Βίντεο: Ο Τζο Μπάιντεν χάνει τον έλεγχο και τον ειρμό των σκέψεών του και «παγώνει» – Ν.Τραμπ: «Δεν κατάλαβα λέξη από ότι είπε»!

 Πανικός στους Δημοκρατικούς από την απογοητευτική και απελπιστική εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν στο debate: «Ήταν καταστροφή»!

Μόνο ως καταστροφική μπορεί να περιγραφεί η εμφάνιση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στο debate με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπου ήταν εμφανές ότι αντιμετώπιζε σοβαρά διανοητικά προβλήματα!

Κίνα: Συλλογή δειγμάτων 1.935,3 γραμμαρίων από τη ρομποτική αποστολή σεληνιακής εξερεύνησης Chang’e-6

 Η Κίνα συνέλεξε 1.935,3 γραμμάρια δειγμάτων από τη μακρινή πλευρά του φεγγαριού στη διάρκεια της αποστολής σεληνιακής εξερεύνησης Chang’e-6, όπως μετέδωσε σήμερα το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Η Chang’e-6 ήταν η έκτη ρομποτική αποστολή σεληνιακής εξερεύνησης από την Εθνική Υπηρεσία Διαστήματος της Κίνας (CNSA), αλλά και η δεύτερη αποστολή συλλογής σεληνιακού δείγματος-επιστροφής της CNSA.

Κίνα: Κάλεσμα του προέδρου Σι για «γέφυρες» στην παγκόσμια οικονομία – Προειδοποίησε κατά της πρόκλησης «διαχωριστικών χασμάτων»

 O Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ κάλεσε σήμερα (28/6) για την οικοδόμηση “γεφυρών” την περίοδο της οικονομικής παγκοσμιοποίησης και προειδοποίησε κατά της πρόκλησης “διαχωριστικών χασμάτων”.

Ο Σι μίλησε σε μία διάσκεψη στο Πεκίνο για τις αρχές που διέπουν την κινεζική εξωτερική πολιτική και καθορίστηκαν 70 χρόνια πριν, σε μία συμφωνία του 1954 με τον περιφερειακό ανταγωνιστή της Κίνας, την Ινδία, για τα σύνορα στα Ιμαλάια.

Ρωσία: Εντολή του ΥΠΑΜ για τη λήψη μέτρων αντιμετώπισης της αυξημένης δραστηριότητας των αμερικανικών drones πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα

 Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Αντρέι Μπελούσοφ έδωσε εντολή στο γενικό επιτελείο να λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσει την αυξημένη δραστηριότητα των αμερικανικών drones πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από κατάρρευση οροφής σε τερματικό σταθμό αναχωρήσεων του κεντρικού αεροδρομίου στο Νέο Δελχί

 Οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι άνεμοι προκάλεσαν σήμερα (28/6) την κατάρρευση μιας οροφής στο κεντρικό αεροδρόμιο της ινδικής πρωτεύουσας, Νέο Δελχί, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, με τις αρχές να ακυρώνουν πτήσεις από έναν τερματικό σταθμό, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων, αλλά κι αναφορές των ΜΜΕ.

Ένα τμήμα του θόλου κατέρρευσε στο τμήμα των αναχωρήσεων στο τερματικό 1 του αεροδρομίου στο Νέο Δελχί στις πέντε το πρωί (τοπική ώρα), όπως ανέφερε μία ανακοίνωση του αεροδρομίου που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ.

To πρώτο debate Τραμπ – Μπάιντεν: Αντάλλαξαν κατηγορίες και προσβολές, όχι όμως χειραψία

 Χωρίς να ανταλλάξουν χειραψία ο Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην Ατλάντα, σε ένα κρίσιμο ντιμπέιτ εν όψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου. 

 Οι δύο υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο των Ηνωμένων Πολιτειών μίλησαν μεταξύ άλλων για την οικονομία,

Ουκρανία: Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 12 ουκρανικά κέντρα ελέγχου UAV

 Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν 12 κέντρα ελέγχου drones στην περιοχή ευθύνης της Δυτικής Ομάδας Στρατιών.

Επιπλέον, επτά drones σταθερών πτερύγων καταρρίφθηκαν κοντά στους οικισμούς Βλαντιμίροβκα, Πρεομπραζένσκογιε, Πλοστσάνκα, Τόρσκογιε και Κρεμεννάγια.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία δείχνουν ότι οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν αρχίσει να στοχεύουν συστηματικά τα ρωσικά drones επιτήρησης σταθερών πτερύγων (ISR), όπως τα Zala, Supercam και Orlan.

Μπέλγκοροντ: Ουκρανικό MiG-29 εκτελεί εντυπωσιακό πλήγμα ακριβείας με κατευθυνόμενες βόμβες AASM-250 Hammer (βίντεο)

 Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο «Χ» καταγράφει τη στιγμή που ουκρανικό μαχητικό MiG-29 πραγματοποιεί πλήγμα σε ρωσικές θέσεις αεράμυνας στο Μπέλγκοροντ, με μία πολύ εντυπωσιακή εκτέλεση ελιγμού πριν και μετά την άφεση των βομβών. 

Η Δανία αρνήθηκε να πάρει ρίσκα και έκλεισε το πρόγραμμα εκπαίδευσης πιλότων F-16 για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις

 Δεν υπάρχει πιο εχθρική χώρα στην Ευρώπη για τη Ρωσία από τη Δανία Η Κοπεγχάγη απειλεί να κλείσει την έξοδο των ρωσικών τάνκερ από τον Κόλπο της Φινλανδίας προς τη Βαλτική Θάλασσα. Έχουν ήδη διατεθεί περίπου 19 δόσεις για την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία - το τελευταίο πακέτο, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, προβλέπει τη μεταφορά συστημάτων αεράμυνας και πυροβολικού στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Μεξικό: Ξέσπασε φωτιά στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

 Φωτιά εκδηλώθηκε στο γιγαντιαίο πλοίο «Icon of the Seas», το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, βρισκόταν σε λιμάνι του Μεξικού όταν ξέσπασε μια μικρή πυρκαγιά την Τρίτη, αναφέρει το CNN.

Η φωτιά έσβησε γρήγορα, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρείας Royal Caribbean, που πρόσθεσε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ότι οι συνολικές επιπτώσεις στο πλοίο ήταν ελάχιστες. Όλο το πλήρωμα είναι εκπαιδευμένο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις, αναφέρει η εταιρεία.

Μ.Ζαχάροβα: «Η Μόσχα εργάζεται για μια μεγάλη διμερή συνθήκη με το Ιράν»

 Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα ανακοίνωσε σήμερα ότι η Μόσχα εργάζεται για μια μεγάλη διμερή συνθήκη με το Ιράν.

Πιο συγκεκριμένα, το σχόλιο της φαίνεται να παραπέμπει σε μια συνολική διμερή συμφωνία συνεργασίας που έχει συζητηθεί μεταξύ Τεχεράνης και Μόσχας.

Τον Ιανουάριο, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είχε αναφέρει ότι μια νέα διακρατική συνθήκη που ανταποκρίνεται στην «άνευ προηγουμένου ανάκαμψη» στους δεσμούς Ρωσίας – Ιράν, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσής της.

ΕΕ: Συνομιλίες ένταξης ξεκινά με Ουκρανία και Μολδαβία

 Η Ουκρανία και η Μολδαβία ξεκίνησαν τις επίσημες συνομιλίες για την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο Λουξεμβούργο, σε μια διαδικασία που δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα για τις δύο χώρες.

«Έχουμε ξεπεράσει το φράγμα της υπόσχεσης για την παράδοση» δήλωσε η αναπληρώτρια πρωθυπουργός για την Ευρωπαϊκή και Ευρωατλαντική Ολοκλήρωση, Όλγα Στεφανίσινα, στη Financial Times, τονίζοντας ότι η Ουκρανία έχει εκπληρώσει όλα τα απαραίτητα κριτήρια για να αρχίσουν οι συνομιλίες.

Τ.Μελόνι: «Είμαι κατά της συμφωνίας για τα ανώτατα αξιώματα της ΕΕ – Δεν συμμερίζομαι τη μέθοδο της συνάθροισης κάποιων»

 Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι έριξε τα «πυρά» της στους Ευρωπαίους ηγέτες, μία ημέρα μετά τη συμφωνία των τριών πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που σχηματίζουν πλειοψηφία για τις τρεις κορυφαίες θέσεις στην ΕΕ.

Με δεδομένη την απουσία της από τις διαπραγματεύσεις, η Τζόρτζια Μελόνι έκανε λόγο για συμφωνίες πίσω από την πόρτα και υποστήριξε ότι είναι «σουρεαλιστικό» το γεγονός ότι δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν οι απόψεις των Ευρωπαίων

Ο Γιάννης Μανιάτης εξελέγη αντιπρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο

 Αντιπρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξελέγη ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

Στις εκλογές συμμετείχαν έντεκα υποψήφιοι για εννέα θέσεις και ο κ. Μανιάτης εξελέγη έκτος με 80 ψήφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκλέγεται στο προεδρείο της Σοσιαλιστικής Ομάδας και, σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, «η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαϊκών Σοσιαλιστικών Κομμάτων στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και την ανοδική πορεία που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια».

JUST IN: 🇧🇴 Bolivia military coup attempt fails, the leader of the attempted coup, Juan José Zúñiga has been arrested by his own troops.

 Η απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος της Βολιβίας αποτυγχάνει, ο αρχηγός της απόπειρας πραξικοπήματος, Χουάν Χοσέ Ζούνιγκα συνελήφθη από τα δικά του στρατεύματα.

Δεκάδες εκατ. δολάρια και ευρώ από την δυτική βοήθεια προς Ουκρανία βρέθηκαν στο σπίτι του M.Tishchenko υπουργού του Ζελένσκι!

 Στα ουκρανικά δικαστήρια θα συνεχιστεί το σκάνδαλο διαφθοράς του Mykola Tishchenko, μέλος της ουκρανικής βουλής και υπουργός του Β.Ζελένσκι, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή τεράστιων χρηματικών ποσών πολλών εκατομμυρίων αλλά ακόμα και για μηχανές κρυπτονομισμάτων.

Αυτό που συγκλονίζει την χώρα και το καθεστώς του Κιέβου είναι ότι ο συγκεκριμένος, έχει τεθεί υπό κράτηση, ήταν εκ των υπευθύνων για την πάταξη της διαφθοράς.

Γραμματικό: 100 παιδιά έφυγαν από την κατασκήνωση με εμετούς και πυρετό – «Το νερό μύριζε σαν βόθρος»

 Περίπου 100 παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, χρειάστηκε να εγκαταλείψουν την κατασκήνωση στο Γραμματικό καθώς εμφάνισαν υψηλό πυρετό έντονες στομαχικές διαταραχές, συμπτώματα που πιθανόν να οφείλονται σε ιογενή γαστρεντερίτιδα όπως υποστηρίζουν και οι υπεύθυνοι.

Ωστόσο κάποιοι γονείς εκφράζουν αμφιβολίες, και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους δηλητηρίαση, είτε από το φαγητό, είτε από το νερό, κάτι το οποίο επίσης διαψεύδει η διεύθυνση της κατασκήνωσης.

Σ.Λαβρόφ: «Γελοίος όποιος στην Δύση πιστεύει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με επιστροφή στα σύνορα του 1991»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, χαρακτήρισε γελοίο όποιον ισχυρίζεται στη Δύση ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με επιστροφή στα σύνορα του 1991.

Μάλιστα αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν σοβαροί ενήλικες να λένε τέτοια πράγματα.

Στην Δύση προσπαθούν να περάσουν την εικόνα ότι ο πόλεμος θα τελείωνε στην Ουκρανία μονάχα αν η Ρωσία δέχονταν να επιστρέψει τα εδάφη που κατέλαβε στα πεδία των μαχών και την Κριμαία (που ιστορικά είναι ρωσική και οι κάτοικοί της έχουν εξολοκλήρου ρωσική συνείδηση).

Φονική συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κακοποιών στις φυλακές Κορυδαλλού – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

 Φονική συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κρατουμένων σημειώθηκε πριν από λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η συμπλοκή έγινε στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, κατηγορούμενοι κυρίως για ανθρωποκτονίες.

Η Τουρκία απαίτησε την εξαίρεση του Πατριαρχείου από το κοινό ανακοινωθέν της Συνόδου για την Ουκρανία στην Ελβετία

 Οι Τούρκοι θεώρησαν πως ο Βαρθολομαίος δεν έπρεπε να υπογράψει τη διακήρυξη της Ελβετίας

Η Τουρκία απαίτησε και πέτυχε να αφαιρεθεί η υπογραφή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου από την κοινή διακήρυξη της Συνόδου για την Ουκρανία η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Ελβετία.

Top UK diplomat signals NATO’s rejection of Ukraine in prank call — spokeswoman

ΜΟΣΧΑ, 26 Ιουνίου. /TASS/. Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα πιστεύει ότι ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον πιθανότατα κατάλαβε ότι του έκαναν φάρσα σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία και εν γνώσει του χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να δώσει σήμα ότι το ΝΑΤΟ δεν σχεδιάζει να αφήσει την Ουκρανία να ενταχθεί στον οργανισμό.

Νωρίτερα, ο Κάμερον είπε στους Ρώσους φαρσέρ Βλαντιμίρ Κουζνέτσοφ ("Vovan") και Alexey Stolyarov ("Lexus"), οι οποίοι παρίσταναν τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Pyotr Poroshenko, ότι το Κίεβο δεν θα λάβει πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ στη σύνοδο κορυφής του Ιουλίου. 

Ανασκόπηση Τύπου: Η ΕΕ πλήττει τη Ρωσία με νέες κυρώσεις και όλα τα συστήματα του IDF πηγαίνουν για τον Λίβανο op

 ΜΟΣΧΑ, 25 Ιουνίου. /TASS/. Νέες κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας, το Ισραήλ είναι έτοιμο και έτοιμο να ξεκινήσει επιχείρηση εναντίον του Λιβάνου ανά πάσα στιγμή και οι Χούτι εντείνουν τις επιθέσεις τους. Αυτές οι ιστορίες ήταν στην κορυφή των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων της Τρίτης σε ολόκληρη τη Ρωσία. Izvestia:

Ο Ινδός πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Μόσχα και οι ενταξιακές συνομιλίες ΕΕ-Ουκρανίας ξεκινούν επίσημα

 ΜΟΣΧΑ, 26 Ιουνίου. /TASS/. Ο λόγος πίσω από την επερχόμενη επίσκεψη του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στη Μόσχα. Η ΕΕ ξεκινά επίσημες συνομιλίες με την Ουκρανία για ένταξη στον οργανισμό. και η Αρμενία δεν έχει σχέδια να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Αυτές οι ιστορίες ήταν στην κορυφή των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων της Τετάρτης σε ολόκληρη τη Ρωσία.

Ο ηγέτης του Ηνωμένου Βασιλείου, Νάιτζελ Φάρατζ, δεν απέκλεισε ότι η Ουκρανία θα έπρεπε να εγκαταλείψει ορισμένα από τα εδάφη της για να βάλει τέλος στις μάχες

 ΛΟΝΔΙΝΟ, 26 Ιουνίου. /TASS/. Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της Βρετανίας το 2019-22 και μίλησε στον Ουκρανό Πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι για την υπογραφή ειρηνευτικής συμφωνίας με τη Ρωσία την άνοιξη του 2022, ευθύνεται για τις απώλειες των ουκρανικών μαχών, ο Νάιτζελ Φάρατζ, ηγέτης της βρετανικής δεξιάς πτέρυγας. είπε το λαϊκιστικό κόμμα Reform UK.

Politico:Οι ΗΠΑ είπαν ότι οι εκλογές στη Γαλλία θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την παγκόσμια τάξη.

 Η πρόωρη ψηφοφορία από τον Εμανουέλ Μακρόν θα μπορούσε να γίνει η πιο καταστροφική ψήφος όχι μόνο για τη Γαλλία, αλλά και για την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και τη Δύση, γράφουν δημοσιογράφοι της αμερικανικής έκδοσης Politico. Στο νέο τους άρθρο αποκαλύπτουν την ουσία των φόβων

Η Pravda.Ru δημοσιεύει μια μετάφραση του υλικού Politico.

AMVET: Εύχρηστοι Ρώσοι και πονηροί Κινέζοι θα επιβιώσουν από τον Αρμαγεδδώνα

 Αυτή η αναφορά ενός από τους δημοφιλείς οπαδούς της επιβίωσης, του Reynolds Gardner, αναφέρθηκε στο ενημερωτικό δελτίο AMVET - απαριθμεί τις χαμένες δεξιότητες που «οι τρέχουσες γενιές έχουν παραδώσει στο smartphone και στο Διαδίκτυο». Ο σύγχρονος κόσμος εξαρτάται όλο και περισσότερο από την τεχνολογία, αλλά αυτή η εξάρτηση έχει ένα τίμημα.

Πανικός – Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι MIG 31 κατέρριψε το αμερικανικό drone RQ-4B Global Hawk – Γεγονός ή fake news

 Αφού η Ρωσία κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για το χτύπημα ATACMS της Ουκρανίας στην Κριμαία που σκότωσε και τραυμάτισε αρκετούς αμάχους, εμφανίστηκαν ισχυρισμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποδηλώνουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα RQ-4B Global Hawk (UAV) πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

Δημοφιλείς Ρώσοι στρατιωτικοί bloggers, συμπεριλαμβανομένου του Fighter Bomber, που έχει στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο, πρόβαλλαν την είδηση αναφέρει το Eurasian Times.

Lavrov (Ρωσία): Τρομακτική η δήλωση του Ισραήλ ότι δεν υπάρχουν άμαχοι στη Γάζα - Τρομοκράτες από... τριών ετών

 Η Μόσχα ελπίζει ότι το Ισραήλ θα ακούσει τη φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου σχετικά με την κατάσταση στη Γάζα

Tρομακτική χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Lavrov, τη δήλωση Ισραηλινού αξιωματούχου ότι στη Γάζα δεν υπάρχουν άμαχοι και ότι όλοι είναι τρομοκράτες εκεί από την ηλικία των τριών ετών.
Απαντώντας σε ερωτήσεις στο 10ο διεθνές ακαδημαϊκό και εμπειρογνωμόνων φόρουμ Primakov Readings ο Lavrov επέστησε την προσοχή "στην τραγωδία που παρατηρείται στη Γάζα και στο έδαφος της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής".

Μαρκ Ρούτε: Ο επικριτής του Πούτιν και ένθερμος υποστηρικτής της Ουκρανίας αναλαμβάνει την ηγεσία του ΝΑΤΟ

 Ο Μαρκ Ρούτε, που επιλέχθηκε να είναι ο νέος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, είναι σφοδρός επικριτής του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και ένθερμος υποστηρικτής της Ουκρανίας, ο οποίος έχει εξασκήσει την ικανότητά του να επιτυγχάνει συναινέσεις στη διάρκεια των σχεδόν 14 ετών που διετέλεσε πρωθυπουργός της Ολλανδίας.

«Γνωρίζω ότι θα αφήσω το ΝΑΤΟ σε καλά χέρια», σχολίασε ο απερχόμενος γενικός γραμματέας Γενς Στόλτενμπεργκ στο Χ. «Ο Μαρκ είναι ένας πραγματικός υπέρμαχος των ατλαντικών σχέσεων, ένας ισχυρός ηγέτης και ένας άνθρωπος που οικοδομεί συναίνεση», πρόσθεσε.

Παράλογα τα εντάλματα που εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Σοϊγκού και Γκερασίμοφ, λέει το Κρεμλίνο

 Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι θεωρεί παράλογα τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τον Σεργκέι Σοϊγκού και τον Βαλέρι Γκερασίμοφ, προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν αναγνωρίζει την δικαιοδοσία του δικαστηρίου.

Το ΔΠΔ εξέδωσε χθες, Τρίτη, εντάλματα σύλληψης για τον Σοϊγκού, τον πρώην υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, και τον Ρώσο στρατηγό Γκερασίμοφ για καταγγελλόμενα εγκλήματα που διέπραξαν οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία.

Προσωπικά αντικείμενα της πριγκίπισσας Νταϊάνας θα πωληθούν σε δημοπρασία – Δύο φορέματα ξεχωρίζουν

 Προσωπικά αντικείμενα της πριγκίπισσας Νταϊάνας διατίθενται προς πώληση σε προγραμματισμένη δημοπρασία που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 27/06 στην Καλιφόρνια με δύο φορέματα της να ξεχωρίζουν καθώς αναμένονται να κοστίσουν μεταξύ των 200.000-400.000 δολαρίων

Το πρώτο είναι ένα βραδινό φόρεμα με μπλε τούλι, σχεδιασμένο από τον Μάρεϊ Αρμπίντ, το οποίο φόρεσε η Νταϊάνα στην πρεμιέρα του «Φαντάσματος της Όπερας», το 1986, στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου.

O Γιώργος Λιάγκας απαντά για τις φωτογραφίες με την Αντωνά από το σκάφος στον Πόρο

 Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και στις οποίες φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία επάνω σε ένας σκάφος μαζί με την Μαρία Αντωνά.

«Έτοιμος είμαι να σηκώσω τις άγκυρες, σκάφος δεν έχω. Επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση σε άλλες εκπομπές για το περιβόητο σκάφος και αν είναι δικό μου ή δεν είναι. Ένα σκάφος που βγήκα κάποιες φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είναι το σκάφος του φίλου μου Σπύρου Λάζαρη», είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Γιώργος Σατσίδης για Τζένιφερ Λόπεζ: Άλλαζε τα σεντόνια δύο φορές την ημέρα λόγω έντονης σεξουαλικής ζωής

 Ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε για την Τζένιφερ Λόπεζ στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε ότι η 54χρονη τραγουδίστρια ταξίδεψε από τη Νάπολη στο Παρίσι στην οικονομική θέση για να δείχνει πιο προσιτή στους θαυμαστές της. Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, η Τζένιφερ Λόπεζ δέχεται τα πυρά του διεθνή Τύπου πως εκείνη είναι η αιτία για την κρίση στον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.