Μια μανιάτικη οικογένεια, με μεράκι για την παραγωγή ελαιολάδου και
με πολύπλευρη επιχειρηματική δράση σε άλλους τομείς, αποφάσισε να
δημιουργήσει την πρώτη κάψουλα ελαιολάδου.
Η ιδέα τους στηρίχτηκε στη διαπίστωση ότι δεν είναι εύκολη η κατανάλωση μιας, δύο ή και τριών κουταλιών ελαιολάδου ημερησίως όταν αυτό έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες κι αυτό λόγω της πικρότητας στη γεύση του.
Η ιδέα τους στηρίχτηκε στη διαπίστωση ότι δεν είναι εύκολη η κατανάλωση μιας, δύο ή και τριών κουταλιών ελαιολάδου ημερησίως όταν αυτό έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες κι αυτό λόγω της πικρότητας στη γεύση του.