Νέα αποτυχία του Παναθηναϊκού, 0-0 με τον Αστέρα

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε τους φίλους του που αποδοκίμασαν στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ που έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80ο λεπτό..
Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος εκτός από ένα δεκάλεπτο όπου ο Αστέρας έκανε αισθητή την παρουσία του και απείλησε με γκολ. Οι «πράσινοι» στο 10' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου από τον Φούλοπ, μετά την εξαιρετική μπαλιά του Κουΐνσι. Από το ριπλέι της τηλεόρασης φαίνεται πως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ανατράπηκε καθαρά από τον Ούγγρο τερματοφύλακα, χωρίς να το αντιληφθεί ο Κουκουλάκης.
Η συνέχεια ανήυκε στον Αστέρα που είχε στο 19' διπλή χαμένη ευκαιρία. Ο Καρνέζης αρχικά απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια το σουτ του Ράγιος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ουσέρο βρέθηκε αμαρκάριστος στην «καρδιά» της άμυνας, αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη. Η πιο μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό καταγράφηκε στο 26'. Πάλι από ασίστ του Κουίνσι, ο Χριστοδουλόπουλος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή κι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φούλοπ.
Στο δεύτερο μισό ο Φερέιρα πέρασε τον Σισοκό στη θέση του Μαυριά για να φρεσκάρει την ομάδα του και να την κάνει πιο κινητική αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ στο 60' με τον Περόνε, αλλά και πάλι ο Καρνέζης ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ με τον Αργεντινό επιθετικό. Στο 69' και πάλι ο Καρνέζης μπλόκαρε το σουτ του Ράγιος μέσα από την περιοχή, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Πετρόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Παρά το γεγονός ότι οι Αρκάδες έμειναν με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά, λόγω της αποβολής του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Κίτρινες: Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Τσαμπούρης
Κόκκινες: 80΄ Τσαμπούρης (δεύτερη κίτρινη)
Διαιτητής: Μ. Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (72΄ Ζέκα), Μαυρίας (46΄ Σισοκό), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι (61΄ Πετρόπουλος)
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Περόνε (90΄ Γιαλούσης), Ράγιος, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο (+90' Καλαντζής), Κουρμπέλης (66΄ Ντε Μπλάσις)

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...