Παρθενική εμφάνιση του Reflection της Celebrity Cruises

Η πρώτη κρουαζιέρα θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου με προορισμό τη Μεσόγειο..

 
Το πέμπτο και τελευταίο κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Solstice του στόλου της Celebrity Cruises, έκανε την πρώτη του εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα, κατά την έξοδό του από το ναυπηγείο στο Πάπενμπουργκ της Γερμανίας. Το Celebrity Reflection, χωρητικότητας 3.030 επιβατών, μήκους 1.047 και πλάτους 121 ποδών, έπειτα από μία σειρά δοκιμών στη θάλασσα και ολοκλήρωση των τελευταίων λεπτομερειών στο Εμσχέβεν της Ολλανδίας, θα ξεκινήσει την παρθενική του κρουαζιέρα στις 12 Οκτωβρίου από το Αμστερνταμ, με προορισμό τη Μεσόγειο μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια θα διασχίσει τον Ατλαντικό Ωκεανό για να φθάσει στο Μαϊάμι και να ξεκινήσει μια σειρά κρουαζιέρων στην Καραϊβική.
Το Reflection θα πραγματοποιήσει επταήμερες κρουαζιέρες στην Ανατολική Καραϊβική από το Μαϊάμι, ενώ θα προσφέρει μια σειρά από καινοτομίες, όπως το εξωτερικό γυάλινο ντους που προεξέχει από την άκρη του πλοίου, στην υπερπολυτελή Reflection Suite, το AquaSpa by Elemis και αξιόλογες επιλογές διαμονής στις AquaClass Suites και Signature Suites, καθώς επίσης επώνυμες μπουτίκ, θεματικά εστιατόρια και πολυτελείς χώρους εστίασης.
Για να πλεύσει στην ανοιχτή θάλασσα από το Πάπενμπουργκ, το πλοίο έπρεπε να διανύσει το ποτάμι Εμς με την όπισθεν, κάτι που ολοκλήρωσε σε διάρκεια δέκα ωρών, καθώς ο καπετάνιος το κατεύθυνε με ταχύτητα λιγότερη από 4 μίλια την ώρα, με τη βοήθεια ρυμουλκών στην πλώρη και στην πρύμνη. Οι προετοιμασίες για αυτή τη διέλευση περιελάμβαναν αφαίρεση των γραμμών του ηλεκτρικού και των σιδηροδρομικών συρμών που περνούν από το ποτάμι. Το ταξίδι έπρεπε να πραγματοποιηθεί σε κατάλληλες καιρικές συνθήκες, όπου δεν υπάρχουν άνεμοι και επικρατεί πλημμυρίδα, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το επαρκές βάθος νερού στο ποτάμι και να αποτραπεί τυχόν αλλοίωση του χρώματος, ενώ χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στον ποταμό Εμς για να παρακολουθήσουν τη μεταφορά του. 
δείτε άλλο πλοίο στο ποταμό ΕΜΣ

Εμς (Ems). Ποταμός (335 χλμ.) της βορειοδυτικής Γερμανίας. Πηγάζει από τη λοφοσειρά Τοϊτομπούργκερ Βαλντ, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, και εκβάλλει στον κόλπο του Ντόλαρτ, στη Βόρεια θάλασσα. Ο Ε. διασχίζει τα τέλματα της Μπέρτανγκε και ρέει κατά μήκος των συνόρων της Ολλανδίας. Με την κατασκευή της διώρυγας Ντόρτμουντ-Ε. στα τέλη του 19ου αι., που έγινε για να συνδεθεί η βιομηχανική περιοχή του Ρουρ με τη Βόρεια θάλασσα, ο ποταμός απέκτησε ιδιαίτερη σημασία για τη ναυσιπλοΐα της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...