Καταιγίδα ήταν ο ΠΑΟΚ 4-1 τον Άρη

Με... καταιγίδα έμοιαζε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Άρη τον οποίο νίκησε εύκολα στη Τούμπα με 4-1 για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα..
Τα τέρματα του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Λόρενς (12'), Κατσικάς (24'), Φωτάκης (30'), και Αθανασιάδης (43'), ενώ για τον Άρη μείωσε ο Αγκάνθο στο 39'. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με εννιά παίχτες λόγω αποβολής στις καθυστερήσεις των Λόρενς και Κατσικά, ενώ ο Άρης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα καθώς αποβλήθηκε επίσης στις καθυστερήσεις ο Γιαννιώτας με δεύτερη κίτρινη.
Ένα ημίχρονο ή για την ακρίβεια... 31 λεπτά χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στην ευρεία νίκη επί του Άρη και να μετατρέψει το ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο. Από το 12' έως το ημίωρο η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε παραβιάσει τρεις φορές την εστία του Βελίδη, παίζοντας πολύ δυνατά απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειχνε να τα έχει χαμένα. Στο 12'οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Λόρενς, ο οποίος με καταπληκτικό σουτ πάνω στην κίνηση από σέντρα του Ρομπέρ έκανε το 1-0. Στο 24' ο Κατσικάς με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0, για να έρθει και το τρίτο γκολ στο 30' με το σουτ του Φωτάκη (3-0). Ο Άρης, που μέχρι τότε...δεν υπήρχε στο γήπεδο βγήκε από την περιοχή του και στο 39' από κόρνερ και κεφαλιά του Αγκάνθο μείωσε σε 3-1. Την τελευταία λέξη στο πρώτο μέρος, όμως, είχε ο Αθανασιάδης με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στο 43' με βολ πλανέ, μετά από ασίστ του Ρομπέρ (4-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ «κατέβασε ταχύτητα» αλλά και πάλι έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα. Στο 49' ο Αθανασιάδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Βελίδη αλλά κατάφερε να αστοχήσει! Μεγάλη ευκαιρία είχε και ο Άρης στο 61' με τον Πουλίδο να μην μπορεί να στείλει από πολύ κοντά τη μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου. Ο ρυθμός του ματς έπεσε κατακόρυφα στο δεύτερο μισό και το θέαμα έδωσε τη θέση του στα νεύρα και στις... κοκορομαχίες των παιχτών. Από το 82' μέχρι το 88' οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων μαζεύτηκαν στον χώρο του κέντρου και ο ένας απωθούσε τον άλλο, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί και ο Κάκος να μοιράσει τέσσερις κάρτες. Κι ενώ τα πράγματα έδειχναν να ηρεμούν, στις καθυστερήσεις ο Κατσικάς είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ αμέσως μετά το σκληρό φάουλ του Γιαννιώτα στον Λόρενς είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του Ιρλανδού, γεγονός που ανάγκασε τον Κάκο να τους αποβάλλει (με απευθείας κόκκινη τον Λόρενς). Η εξέλιξη αυτή εκνεύρισε τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος αποβλήθηκε από τον Κερκυραίο ρέφερι.
Κίτρινες: Κουμάλο, Κάτσε, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Σταφυλλίδης, Κατσικάς - Καζναφέρης, Καπετάνος, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Παπαστεργιανός, Αγκάνθο
Κόκκινες: 90+ Κατσικάς (δεύτερη κίτρινη), 90+ Λόρενς - 90+ Γιαννιώτας (δεύτερη κίτρινη)
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κατσικάς, Κουμάλο, Λίνο, Έτο, Κάτσε (67΄ Γεωργιάδης), Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (80΄ Σαλπιγγίδης), Λόρενς, Αθανασιάδης (90΄ Πέλκας)
Άρης (Θωμάς Κατσαβάκης): Βελίδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Καζναφέρης (63΄ Αγγελούδης), Νταμαρλής (46΄ Παπαστεργιανός), Κοέλιο, Σουνάς (46΄ Μαργαρίτης), Γιαννιώτας, Καπετάνος, Αγκάνθο

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...