Κοντρέρας: «Αξίζουμε έναν τίτλο»!

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να κερδίσει τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τούμπα εξέφρασε ο Πάμπλο Κοντρέρας. «Έχουμε την ποιότητα να τους σταματήσουμε και να τους νικήσουμε», τόνισε ο Χιλιανός αμυντικός, ο οποίος επιθυμεί να κατακτήσει έναν τίτλο με τους..
Θεσσαλονικείς. «Το όνειρο μου είναι να πανηγυρίσω έναν τίτλο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ», δήλωσε.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως θα βασιστεί στην ταχύτητα των ποδοσφαιριστών του για το αυριανό παιχνίδι με τους «πράσινους». Η επιστροφή του Φωτάκη δίνει τη δυνατότητα στον Ρουμάνο τεχνικό να τον χρησιμοποιήσει ως επιτελικό μέσο, ενώ θα έχει τους Λαζάρ και Αρίας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στην άμυνα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζά και Σνάουτσνερ. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερό ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Παπάζογλου.
Όσον αφορά τον Βλάνταν Ίβιτς, στη σημερινή προπόνηση θα φανεί αν θα είναι στην αποστολή της ομάδας. Εφόσον ο Μπόλονι κρίνει πως μπορεί να προσφέρει, θα τον κρατήσει στον πάγκο και θα τον ρίξει στη… μάχη στα κρίσιμα λεπτά του ματς. Η προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει οριστεί στις 17:30 στην Τούμπα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοντρέρας στη «Real News»
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
«Ένα από τα κλειδιά που μπορούν να μας δώσουν τη νίκη στο ντέρμπι είναι το γεγονός ότι στην έδρα μας δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Το να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας απέναντι στον Παναθηναϊκό θα είναι το πρώτο βήμα για να φτάσουμε στη νίκη.
Ο αντίπαλος μας σκοράρει εύκολα, με τον Σεμπαστιάν Λέτο να είναι σε καλή κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει κι άλλους ικανούς ποδοσφαιριστές που χρειάζονται προσοχή, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα και να τους σταματήσουμε και να τους νικήσουμε. Σεβόμαστε την αθηναϊκή ομάδα, αλλά στο παιχνίδι της Κυριακής οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να είμαστε εμείς».
Για την παρουσία του Βιτόλο στο «τριφύλλι»
«Σίγουρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να σταθούμε στο ύψος μας και, με τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Προερχόμαστε από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, ξέρουμε καλά ότι αυτό το ματς έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και έχουμε την ικανότητα να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.
Δουλεύουμε σκληρά, γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε. Θα χαρώ να δω και τον Βιτόλο. Ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν και στον ΠΑΟΚ, αλλά και στη Θέλτα. Σίγουρα θέλω να τον κερδίσω!».
Για τις φιλοδοξίες του ίδιου και της ομάδας
«Συμμετέχουμε σε πολύ σημαντικές διοργανώσεις, αφού παράλληλα με το πρωτάθλημα δίνουμε παιχνίδια στο Europa League. Το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε εξαρτάται από εμάς. Το όνειρο μου είναι να πανηγυρίσω έναν τίτλο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το αξίζει η ομάδα, το αξίζουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και περισσότερο το αξίζει ο κόσμος μας. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρω».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...