Η τελευταία πρόκληση για το YouTube TV Εκατό νέα κανάλια έχουν ανατεθεί τα αστέρια


Ο γίγαντας έχει ξεκινήσει στον κλάδο των χρονοδιαγραμμάτων και στρατολογεί Madonna και ο Jay Z
Youtube Επανάσταση. Το δημοφιλές site ανταλλαγής βίντεο έχει ενισχυθεί με 100 κανάλια με το αρχικό περιεχόμενο και τη συμμετοχή πολλών αστέρων, η ..



τραγουδίστρια Madonna να ράπερ Jay-Z, ο ηθοποιός Ashton Kutcher πρώην σταρ του NBA Shaquille Περιορισμένη. Google, στην οποία ανήκει το YouTube, έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης, τα σπίτια της
παραγωγής του Hollywood και σε απευθείας σύνδεση δημιουργούς βίντεο για την κατασκευή του 100 κανάλια, πολλά από τα οποία θα είναι διαθέσιμη prosismo χρόνια. Συνολικά 25 ώρες προγραμματισμού θα παράγονται ανά ημέρα.  Τα κανάλια χωρίζονται σε 19 κατηγορίες: Ισπανικός στο ότι - σύμφωνα με φήμες - ένας από τους πρωταγωνιστές θα είναι το αστέρι του «Modern Family» μικρή οθόνη δράμα Sofia Vergara, τι θα μπορούσε να ανατεθεί στην υγεία wellness γκουρού Deepak Chopra και το κανάλι κωμωδία θα ωφεληθεί από τη συμμετοχή του Ραιαν Γουίλσον του "The Office". Madonna θα πρέπει να συμμετέχουν σε ένα κανάλι αφιερωμένο στον χορό και ο Jay-Z θα μπορούσε να παράγει περιεχόμενο που συνδέεται με τη ζωή περιοχή του + Times. Μεταξύ των εταίρων για το περιεχόμενο των πληροφοριών που περιέχονται Thomson Reuters και της Wall Street Journal. Για τη μόδα κανάλι θα συμμετέχει το περιοδικό Cosmopolitan, Marie Claire και Bazaar Harper. Η στροφή εντυπωσιαστεί από το Google στο YouTube δείχνει μια πραγματική επανάσταση για το χώρο κοινής χρήσης βίντεο, το οποίο - σε όλα τα αξιοθέατα με θέα στο βουνό - πρέπει να επιδιώξει να γίνει ο προμηθευτής επόμενη γενιά των καναλιών βίντεο που μπορεί να χειριστεί απευθείας σύνδεση επαγγελματικό δείχνει. Σύμφωνα με φήμες, το YouTube δημιουργούς περιεχομένου να διανέμουν το 55% των διαφημιστικών εσόδων αφού έχει ανακτηθεί το ποσό που καταβλήθηκε εκ των προτέρων στις τσέπες τους. YouTube - εκθέσεις της Wall Street Journal - έχει πληρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια εκ των προτέρων στους εταίρους της περιεχόμενο, το οποίο θα πρέπει να παραμείνει αποκλειστικά στο YouTube για 18 μήνες. Οι δημιουργοί θα μπορούν να αποσύρουν το περιεχόμενό τους από την περιοχή μετά από 3 χρόνια. Η πρωτοβουλία θα μπορούσε να προσελκύσει πολλή δημοσιότητα του YouTube, δήλωσε ο David Cohen, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Universal McCann. «Είναι σαφώς η πιο τολμηρή πρωτοβουλία του αρχικού προγραμματισμού για το Διαδίκτυο, η οποία αξιοποιεί την τάση του προγραμματισμού εξειδικευμένη και η οποία πραγματοποιείται με την αξιολόγηση τα πάθη του κοινού και δημιουργώντας ροή γύρω από αυτές τις κοινότητες." Η ανακοίνωση συμπίπτει με την αναβάθμιση του λογισμικού του YouTube της Google TV, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο στο Web από την τηλεόρασή σας.

    ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...