Οι πιλότοι spot burning'over UFO »της Μόσχας

Τα πληρώματα των έξι επιβατικά αεροσκάφη έχουν αναφέρει ότι είδαν ένα UFO στον ουρανό της Μόσχας. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 19:30 χθες το βράδυ.
 Οι πιλότοι λένε ότι είδαν στο αντικείμενο που έμοιαζε με καύση οβίδα πυροβολικού σε..
υψόμετρο 10.000 μέτρων. Μάρτυρες λένε ότι επίσης ακούσει έναν ήχο συνοδεύουν το φλας.
Το Υπουργείο Άμυνας λέει ότι δεν μητρώο κάτι ασυνήθιστο στην τοπική εναέριο χώρο.
 Και οι δύο αλλοδαποί και οι κάτοικοι της Ρωσίας έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το άλλο τον τελευταίο καιρό, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την υποβολή εκθέσεων συνεχώς ET συναντήσεις, ειδικά στη Σιβηρία.
 Τον Αύγουστο του 2011, κάτοικος της περιοχής Κεμέροβο της Σιβηρίας πυροβόλησε μερικές περίεργη εμφάνιση UFO-σαν αντικείμενα.
 Περίπου ένα χρόνο πριν, μια ομάδα φοιτητών υποστήριξαν ότι έχουν δει ένα διαστημόπλοιο της «φύσης εξωγήινο» στο δάσος της περιοχής Κεμέροβο σε μια γεωλογική αποστολή. Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει αποδειχθεί, ούτε έχει αποδειχθεί ότι η ταινία είναι ένα ψεύτικο.
 Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, οι κάτοικοι μιας άλλης περιοχής της Σιβηρίας, της Δημοκρατίας της Buryatia, πυροβόλησαν ένα χτύπημα YouTube που δείχνει μια πολύ αληθινή-για-ζωή "νεκρός αλλοδαπός» σώμα, που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν επιδέξια κατασκευασμένα από δέρμα κοτόπουλου και γεμάτο με ψωμί.
 Κεμέροβο είναι επίσης πιστεύεται ότι είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου ανθρωποειδή λείψανο - λεγόμενη Yeti - ζουν, μαζί με τα Ιμαλάια, η αμερικανική Pacific North-West και άλλες απομακρυσμένες περιοχές. Από το 2009, οι κυνηγοί έχουν αναφέρει ότι είδαν δύο μέτρων πίθηκος-όπως τα ζώα στο Tashtagol περιοχή, και τα ίχνη που πιστεύεται ότι ανήκουν στην πλάσματα έχουν βρεθεί στο Azass Σπήλαιο.
 Στις αρχές Οκτωβρίου του 2011, αρχές Κεμέροβο, που θα διεξαχθεί ένα συνέδριο για τους ειδικούς το κυνήγι για τα ίχνη του Yeti.       VINTEO

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...