Επιστροφή Τοτσέ

Δεν μπόρεσε τελικά να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (30/10, 19.30), ο Γιώργος Καραγκούνης, λόγω ίωσης.
Ο 34χρονος μέσος του Παναθηναϊκού, από τα μέσα της εβδομάδας ταλαιπωρείται από ίωση, χάνοντας πολλές προπονήσεις και έτσι δεν μπόρεσε να τεθεί στην..
διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.Εκτός αποστολής από το ντέρμπι της «Τούμπας», έμεινε ο Αντώνης Πετρόπουλος, που λόγω ίωσης είχε χάσει πολλές προπονήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και οι: Στέφανος Κοτσόλης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Λουκάς Βύντρα, που επίσης έμειναν εκτός.
Ο Φερέιρα για ακόμα μία φορά δεν μπόρεσε να δει τον Γκέργκελι Ρούντολφ να προπονείται και να κάνει πρόγραμμα θεραπείας, μην μπορώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πορτογάλο. Ακόμα στην Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψει και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που αποκλείστηκε από τον 65χρονο Πορτογάλο τεχνικό.
Την 19μελή αποστολή του Παναθηναϊκού συμπλήρωσαν δύο παίκτες από την ομάδα Νέων, οι Χάρης Μαυρίας και Τάσος Λαγός, ενώ επέστρψε και ο Χοσέ Τοτσέ που υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι
Τώρα όσον αφορά την τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ακολούθησαν το εξής πρόγραμμα: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.
Με σύνθεση Εργοτέλη
Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν πρόκειται να γίνουν μεγάλες αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, που θα παρατάξει ο Πορτογάλος.
Συμπεριλαμβανομένων των απουσιών που μετράει ο Παναθηναϊκός, είναι λίγο πολύ προβλέψιμη η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φερέιρα, που λογικά θα είναι εκείνη που αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη, στο ΟΑΚΑ, την προηγούμενη αγωνιστική.
Δηλαδή, ο Στέφανος Καπίνο θα είναι και πάλι βασικός τερματοφύλακας, δεξί μπακ ο Στέργος Μαρίνος, με αριστερό τον Νίκο Σπυρόπουλο. Κεντρικοί αμυντικοί οι Γιόσου Σαριέγκι και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που έχει ξεπεράσει πλήρως το «τσίμπημα» που αισθάνθηκε στο παιχνίδι με τους Κρητικούς.
Στην μεσαία γραμμή ο Σιμάο θα είναι ο «κόφτης», με τον Κώστα Κατσουράνη και στον Ζέκα στο πλευρό του. Ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από του Σεμπάστιαν Λέτο, Κουίνσι και Κλέιτον, με τον Αργεντινό και τον Βραζιλιάνο να εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...